Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy warto stosować Różeńca ?
1.Warto.
40
53%
2.Warto w miksach.
24
32%
3Warto w dużych dawkach.
8
11%
4.Nie warto.
3
4%

Liczba głosów: 75

ODPOWIEDZ
  • 871 / 119 / 22
23 września 2018Stylowy pisze:
Polecacie jakieś konkretne firmy? Brałem reguralnie w kapsułkach z KFD, ale żaden poprawy nie zauważyłem.
Najlepiej wypróbuj różne i sam na sobie przekonaj się, który produkt cię "klepie". Oczywiście nie od razu, trzeba poczekać ze dwa tygodnie. Ja testowałem wszystkie dostępne: Solgara (drożyzna, ale bardzo dobry), Rhodiola firmy Naturell (taniocha i 60 tabsów - dość dobry), a najlepiej mi podpasił Arktyczny Korzeń z zielarskiego, też bardzo tani - około 16 zł za 60 tabsów. Ekonomiczny i dobry - stosuję 3 razy dziennie po 2 tabsyi czuję się zajefajnie. :-D
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 28 / 0
Nie macie jakichś dziwnych (negatywnych) efektów po różańcu typu cięższy oddech związany z szybszym biciem serca, ew. rozdrażnienie lub gorszy sen?

Jakie dawki spożywacie? (3% rosawin)
  • 2990 / 1648 / 35
5 % salidrozydu 1 tableta z zen szeniem dziala ja mam wlasny stack takze samo dziala , rozeniec uaktywnia sie od 10 lub 14dnia.
Zaklocenia snu i pobudzenie czesto zdarza sie...
Moj stack to
Zen szen syberyjski
Rozeniec
Mucuna
egcg
Hydroksytyrozol.
Ale mam inne juz dodatkowo
Jak psoraela ( egcg powinno zminimalizowac fototoksycznosc)
Minimalne dawki.
Hordenine guarane pea ( w energolu )
Brakuje mi tylko kavy kavy i bylby mój miks marzen.
P.s koniec off topa , pamietajcie rozeniec gorski jest dobry trzeba uwazac na dawki , czasem pisze 14dni codziennego użytku i 7 dni przerwy ( z reguly jakies silniejsze ekstrakty lub w miksach)
Stopniowo lecz skutecznie podnosi wydolnosc.
Rosjanie z zen szeniem i cytryncem miksują.
Reszta jest juz dopowiedziana poczytajcie watek.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Swego czasu zmieszałem ald z 1p i przeżyłem najgorszy bodyload w swoim życiu, gdzie zawsze lizergamidy wchodziły łagodnie. Wtedy zwaliłem to na fakt, że zmiksowałem.
Ale jak przeczytałem ostatnie wątki tego tematu to tak sobie myślę, że przecież byłem po 3 dniach odstawienia 6-dniowego picia naparu z korzenia rożeńca. Chyba nie wydaje mi się i to mogło mieć wpływ?
  • 2 / / 0
Ja prawie miesiąc jadłem dawkę ponad to co zaleca producent i w ogóle żadnych pozytywów nie odczułem. Teraz też kontynuuję różeniec, ale też zerowe pozytywy. Póki co na moje to kasa w błoto.
  • 2990 / 1648 / 35
Dziwny masz rozeniec ja odczuwam go i to co najmniej dobrze
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 6 / 0
jedliscie rozeniec gorski z magnezem [wycięto nazwę sklepu - MrMagnificus?
  • 2990 / 1648 / 35
Ja jadlam i jem jest to dobre polaczenie zmniejsza uczucie zmeczenia od 10 dnia.
  • 209 / 22 / 0
23 września 2018Stylowy pisze:
Polecacie jakieś konkretne firmy? Brałem reguralnie w kapsułkach z KFD, ale żaden poprawy nie zauważyłem.
Ja zacząłem łykać . Na razie jedną dziennie do śniadania. Jak po 14 dniach nie szurnie zacznę brać 2. Ogólnie czym można nasilić działanie adaptogenów? Za czasów kiedy paliłem fajki to zauważyłem, że żeń-szeń fajnie nasila zielona herbata z mocnym papierosem.
  • 40 / 3 / 0
K*d to lipa produkty jak dla mnie, lepsze juz sa Swan**na i 2-3 razy tyle co zaleca producent na opakowaniu.
warto podbic dzialanie gotu kola i zen szeniem. fajnie dziala tez z bakopa
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.