Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
365
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
332
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
194
19%

Liczba głosów: 1020

ODPOWIEDZ
  • 236 / 10 / 0
@UJebany nie chodzi o moc tylko żeby było w miarę normalnie😀 wczoraj do**bałem typkowi co że 120kg ważył była solówka pod sklepem, dostał wpierd*l :-D . Do mezomorfika się nie wyskakuje😀 zero strachu po sertrze wtf :old:
Używaj opcji mention (@jartexxx) żebym widział że zadałeś pytanie lub odpowiedziałes na mój post :)
  • 3455 / 1120 / 0
Konkrety, panowie, niby off-topu nie ma, ale nawijacie jak baby na ławce pod blokiem w środku lata, ogarnijcie!
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1599 / 47 / 0
08 października 2018jartexxx pisze:
@UJebany nie chodzi o moc tylko żeby było w miarę normalnie😀 wczoraj do**bałem typkowi co że 120kg ważył była solówka pod sklepem, dostał wpierd*l :-D . Do mezomorfika się nie wyskakuje😀 zero strachu po sertrze wtf :old:
Ja kiedyś raz jak sertalina jeszcze wchodziła 50 mg to zadałem nieodpowiednie pytanie, które nie powinno się zadawać no i jak otrzymałem odpowiedź to aż cała adrenalina mi podskoczyła.

Był post ze słownym ostrzeżeniem? Takie rzeczy to w Tasiemcu co najwyżej. Warn za off-top! misspill
  • 236 / 10 / 0
No 200 się rozkręca powoli chyba , zero fobii I depresji 😀 natrętne myśli też powoli odchodzą, są Ale w 80%mniej :) sertra rulez
Używaj opcji mention (@jartexxx) żebym widział że zadałeś pytanie lub odpowiedziałes na mój post :)
  • 2199 / 366 / 0
@jartexxx

Z tego co wiem bijesz SAA, i odstawiasz benzo.
Sertra jakoś wpływa na Twoje treningi, siłę, wydolność ?

Polecasz na odstawkę benzo ?
Jakie dawki benzo jadłeś ?
Robiłeś cold turkey?

Jutro mi styknie tydzień zażywania serty, wczoraj poleciało 50, dzisiaj 75,
a jutro walne 100mg i zobaczymy jak będzie.. jak będzie git to tą dawką pociągnę jakiś czas, i potem się zobaczy
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 236 / 10 / 0
Jak narazie nie bije saa bo zrylem sobie łeb trochę narko I po głupim propku miałe jakieś jazdy kiedy wcześniej na saa nie miałem ,jestem po odbloku,nie mogę ćwiczyć jak narazie, ale z tego co wiem ssri niektórym obniza poziom teścia więc I przyrosty mogą być lipne. Ale mogę powiedzieć trochę na ten temat, jak miałem derealizacje kiedyś, sama derealizacje wtedy, szamalem wtedy metke A metka jak wiadomo działa na dopamine, to czułem się jak młody Bóg. Jak narazie poczekam z 3-4miesiace , I zacznę mietka z omka walić , symex będzie leciał non stop , estro będzie utrzymane to powininem wyjść z całego tego syfu w jakim teraz żyje. Odstawiłem benzo z dnia na dzień, jak chcesz o tym pogadać to dawaj na benzo-odstawianie nie tu ;)
  • 50 / 1 / 0
Mam do Was pytanie : czy sertralina brana drugi raz - po kilkunasto miesięcznej przerwie - może zadziałać inaczej? - w sensie slabiej?
  • 1599 / 47 / 0
10 października 2018Ab_synt pisze:
Mam do Was pytanie : czy sertralina brana drugi raz - po kilkunasto miesięcznej przerwie - może zadziałać inaczej? - w sensie slabiej?
Może.
  • 50 / 1 / 0
Ale dlaczego? Również przy zwiększeniu dawki?
  • 236 / 10 / 0
Może Ale nie musi , może wogole nie zadziałać. na pytanie dlaczego nikt Ci nie odpowie , na to nie ma odpowiedzi. :old: ja wbilem po 7dniach na 200mg, I coś tam się rozkręca powoli,natretnych myśli co raz mniej , depresji I robi, zero jak narazie zobaczymy co będzie dalej , może być też tak że w pewnym momencie przestanie działać wogole, różnie to bywa .
Ostatnio zmieniony 11 października 2018 przez jartexxx, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.