Anthony20 pisze: (...)Ale ostatnio piłem ją z mlekiem-295mg i było lepiej (...)
Hurra, diese Welt geht unter
Hurra, diese Welt geht unter
Paweł
Złota Łopata wędruje do Ciebie.
10 tabletek - 150mg
Paweł
Chyba, że ma jakąś tolerke na opio...
Ale i tak zacznij od 150mg.
07 października 2018BetterThan pisze: 10, i raczej mniej Benzo albo wcale niźli kodeiny.
Chyba, że ma jakąś tolerke na opio...
Ale i tak zacznij od 150mg.
07 października 2018lufa9999 pisze: Fakt, kuźwa, nie zauważyłem. Lopate przyjmuje. Może ta jakąś dobrą wróżba
. Czyli 10 tabletek. A jak pomieszac z benzo to też 10 brać czy delikatniej?
Tylko o co chodzi z tą próbą uczuleniowa? Zakładając że dawka pięciu tabletek to 150mg kody i mnie poklepie to jak to brać biorąc pod uwagę tą próbę uczuleniową?
Paweł
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.