...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 702 / 58 / 0
W sumie lepiej walić baklofen w dawkach wysokich (bo 150mg to jest już dużo), niż doprowadzić do zgnicia wątroby.
I nie zgodzę, się poniżej 100mg nie ma efektów terapeutycznych...no, ale jak patrzeć pod kątem zamiennika dla alko, czyli efektów odurzających to fakt poniżej 100mg to średnio.
  • 10 / / 0
No widzę że zainteresowanie substancją przerasta lobby alkoholowe . Już zbankrutowali?

Od roku na baklo. Teraz 200mg na dobę.
Odstawiłem władka po czterech latach ciągu, alkohol mnie pochłonął.
Piję codziennie trochę wódki trochę piwa. Bez zaskoku ale działanie mega.
Trzy tygodnie bez władka mam nadzieje że alko odpuści...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.