Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
22 września 2018VladTepes pisze: Ale śmiechłem z SUPER TAJNEGO HASŁA którym sie wymieniacie (wsumie rozdajecie) na grupkach na fejsiku xDD
Pierwsza cyfra+litera tak jak ktos slusznie zauważył oznacza pojemnosc. 8H to 250g, a 5E to 500g, innych pojemnosci baka nie ma. Swoją drogą od chuja tych serii baka.
[mention]pssst[/mention]
Kierowniku będziesz wprowadzał edycję notatek dla modów? :listen:
Bo parę razy zdublowałem, a szkoda, zebys musial recznie poprawiać moje glupie bledy
Co jakis czas zerkam i poprawiam literówki znaczki sws etc.
Zajebisty projekt oby się rozwinął i nie skończył żywota. Byly rozne projekty, ale zawsze bylo widac, ze to masa gadania wielkie plany i gowniany efekt. A Ty bez pierdolenia stworzyles najlepszą rzecz. Moje uszanowanie, sciągam moherowy beret w uszanowaniu dla Twojej pracy :cheesy:
A coś mi się nasunęło.
[mention]pssst[/mention]
Mianowicie chodzi o to, ze jak dodałem notatkę to pojawia się komunikat "Dodałeś już notatkę" i nie widzę notatek innych osób :'( Fajnie, ze pojawia się taki komunikat, ale chcialbym widzieć co piszą inni
Psst nie zmieniałeś tego? Bo wydaje mi się, że wczesniej widziałem opinie innych userów po dodaniu notatki :-)
A no i na koncie moderatora nie mozna zobaczyc ilosci ocen, ale to juz najmniej istotne.
Najbardziej mi brakuje tego, ze po dodaniu notatki nie widzę innych i druga rzecz, że nie mozna edytować notatek
pzdr
Tak jak pisałem byłem na wyjeździe i byłem zajęty innymi rzeczami. Po powrocie źródło wyschło i byłem smutny. Teraz jest OK, więc biorę się za edycję notatek.
Nie mam wyjścia innego, niż zmiana hasła. Jak @STR88 dowiesz się, kto podał hasło, to będę wdzięczny. Jeśli chociaż raz zdarzy się jeszcze taka sytuacja, to zamiast hasła, będzie logowanie w postaci login+hasło. Wtedy jak wycieknie, to będzie wiadomo kto.
Sorry za zamęt, taki stary a taki glupi. Ale haslo w sumie by sie przydalo, bo pewnie zaraz bedzie wysryw serii od baka na swieta
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.