Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
wziąć albo ile plastra wyciąć do podania podjęzykowego a ile do podania iv bo nikt dokładnie nie napisał.
Tylko niech się wypowie ktoś kto to pukał bo nie chce się zabić waląc to po kablach.
Drugstore cowboy pisze: To jest ten plaster bez żelowy, da coś jak wrzucę to na łychę, dodam wody i podgrzeje?
Rozpuści się wtedy fentanyl cały?
20.11.2007
Próbowałem przygotować ten plaster wrzucając go na łychę, dodając wodę i podgrzewając, żel sie niby oddzielił ale fentanyl się nie rozpuścił albo zniszczyłem go przez zbyt wysoką temperaturę. Wie ktoś jak prawidłowo przygotować plaster bez żelowy do podania iv? Możliwe też że dałem za mało, wiecie jak powinna być dawka?
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Hegemon_Krwawy pisze: Nie wiem jak z dawkowaniem, ale występuje fentanyl w ampułkach w dawkach 0,05mg/ml (ampułki 10ml), to może być jakaś wskazówka.
hehe tak wsspominam ten srodek
Rozmowy acreal
Czytam wasze opowieści o FNT z plastrów. Ja bylem 4,5 miesiąca na czystym fentanylu z ampułek - dawki w plastrach są teoretycznie bardzo duże ale FNT uwięziony jest w tych cholernych nośnikach. Dożylny FNT z ampuły - to wali jak mlotek. 0,5 mg (dawka do całej operacji) na raz tylko dla osób z dużą tolerancją. Odloty szybkie, dość krótkie, zjazdy czasem nieprzyjemne, zwłaszcza na początku.
Ogólnie są lepsze zabawki, choć nie znam się na tym bardzo dobrze, to mnie osobiście lepiej wchodził dolargan.
Pozdrawiam
mac pisze: 50 fentanylu.....50 fentanylu....i sie budzisz
hehe tak wsspominam ten srodek
a jak ma sie bz(tram w ampulkach jest chyba na bz-cie robiony to wystarczy wy moczyc w takim szkle plaster czy jak?
- nie rozumiem ;(
Rozmowy acreal
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.