Jeszcze zrozumiałbym porównanie tego do depresantów/ziół snu, ale nie czułem nigdy ażeby było to podobne do aviomarinu, ani nie dane mi było odczuć niczego w podobie do benzydaminowo-bieluniowych opisów
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
https://psychonautwiki.org/wiki/Recursion
Głównie coś w tym stylu.
Pamiętam, że czułem jakbym wziął jakiś specyficzny dysocjant w małej dawce.
Sny wyraźniejsze, ale żadnych onirycznych tripów nie doświadczyłem.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
06 września 2018pokolenie Ł.K. pisze: Ja tam od lat konsekwentnie polecam suszarkę do włosów. Pracochłonne, ale wrzuciwszy ususzone tą metodą grzyby do bulionu warzywnego, odbyłem po 4 kapeluszach podróż życia. W mniejszych ilościach działały za każdym razem, przy czym mam na myśli wyraźne działanie na jawie, nie indukowanie osobliwych snów.
Ot, spędzałem dzień przy kompie, to położyłem sobie obok taką walizeczkę od akordeonu, do środka dałem pokawałkowane kapelusze i co jakiś czas uruchamiałem na parę minut nadmuch.
06 września 2018misspill pisze: Jedna z bardziej rozczarowujących substancji jakie dane mi było spożywać, wszak to klasyczny deliriant.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
07 września 2018pokolenie Ł.K. pisze: Za cholerę :) W małych ilościach - najzajebistszy kontrdysostymulant ever, w dużych - najbardziej wizyjna i wyrywająca ze zwyczajnych kolei bytu substancja, jakiej dane mi było próbować.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.