Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
27 marca 2017sportowiec pisze:Spoiler:
Porste pytanie dla prostych ćpunexów- jak doczyścic kota PO reakcji metodą osiągalną bez skomplikowanych sprzętów i odczynników.
Jak ewentalnie wyhamować, reakcję, jak nie spalić roztworu, jaki parametr jest najważniejszy w utlenianiu od m-kata?:
a)temperatura
b)czas
c)mieszanie
d)proporcje sbstratow
e) wszystkie powyższe, ewentualnie przepis własny
"Rutyna to rzecz zgubna "
Wyniki są zaskakująco pozytywne.
Jeśli faktycznie odpowiadają rzeczywistosci, to żadne dodatkowe oczyszczanie - czyli poza poprawnym odfiltrowaniem - nie jest potrzebne.
Ponieważ temat zawartosci Mn jest bardzo istotny - prawdopodobnie najistotniejszy w calej 'zabawie z kotem' - po przemyśleniu, postanowiłem podzielić sie 2 z 4 pozostalych mi testów, jesli znajdzie się chetny do wykonania podobnego sprawdzenia i zamieszczenia wyników.
Tym bardziej, ze nie wiem kiedy kolejny raz będę robił metkata.
Proszę o wiadomosc PM, testy mogę przesłać np paczkomatem.
Dla osoby w Wwa lub najblizszych okolic możliwość przekazania osobistego.
tylko mase tabletkową trzeba przefiltrowac z acataru. wkrapa sie do tego słomkowego rru powoli i obserwuje, czy sie robi jasniejszy.
wiesz, to na pewno nie jest szkodilwe a jestem ciekaw czy faktycznie działa tak jak pisał W
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.