- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
11 września 2018endother pisze: Jako iż niedługo nadejdzie 2 albo i 3 rocznica kiedy przedawkowałem 3mmc, 3-MeO-PCP i 4-HO-MiPT postanowiłem to jakoś uczcić. Zamierzam zacząć klasycznie od zwykłego LSD ale co potem? Będzie miało sens przyjechać 4-FMA na afterglow? Po skończonym sajko chce już na spokojnie w domu zalać się czymś euforycznym i ciepłym, ale nie opioidami. Wsiąść się za jakaś relaksująca robotę albo po prostu rower. Na koniec dopiero wezmę opio.
Tramal (z 300) + oxy (40 oral) + pregaba (150 sniff) + alpra (1mg) + Klonazolam (z 200mcg) + kofeina (w kurwę) i nawet łeb nie opada, ba czuje się wręcz pobudzony %-D i zastanawiam się co dojebać. Oxy, albo alpra rzucę monetą.
Mix ofc potencjalnie śmiertelny dla wieeeelu więc nie brać przykładu :old:
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Wycinam cytat, bo nie cytujemy posta bezpośrednio nad naszym. taurinnn
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.