Jeszcze zrozumiałbym porównanie tego do depresantów/ziół snu, ale nie czułem nigdy ażeby było to podobne do aviomarinu, ani nie dane mi było odczuć niczego w podobie do benzydaminowo-bieluniowych opisów
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
https://psychonautwiki.org/wiki/Recursion
Głównie coś w tym stylu.
Pamiętam, że czułem jakbym wziął jakiś specyficzny dysocjant w małej dawce.
Sny wyraźniejsze, ale żadnych onirycznych tripów nie doświadczyłem.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
06 września 2018pokolenie Ł.K. pisze: Ja tam od lat konsekwentnie polecam suszarkę do włosów. Pracochłonne, ale wrzuciwszy ususzone tą metodą grzyby do bulionu warzywnego, odbyłem po 4 kapeluszach podróż życia. W mniejszych ilościach działały za każdym razem, przy czym mam na myśli wyraźne działanie na jawie, nie indukowanie osobliwych snów.
Ot, spędzałem dzień przy kompie, to położyłem sobie obok taką walizeczkę od akordeonu, do środka dałem pokawałkowane kapelusze i co jakiś czas uruchamiałem na parę minut nadmuch.
06 września 2018misspill pisze: Jedna z bardziej rozczarowujących substancji jakie dane mi było spożywać, wszak to klasyczny deliriant.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
07 września 2018pokolenie Ł.K. pisze: Za cholerę :) W małych ilościach - najzajebistszy kontrdysostymulant ever, w dużych - najbardziej wizyjna i wyrywająca ze zwyczajnych kolei bytu substancja, jakiej dane mi było próbować.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.