Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2207 / 1
Ja za same leki mam już "rachunek" 427 tys z groszami:D No, ale interferony nie należą do najtańszych leków:d

Doba leczenia na detoksykacyjnym to w szpitalu specjalistycznym 600zł z NFZ. Takie kontrakty ma większość z nich. Choć zdarzają się po 450--500 i delikatnie wyższe niż wspomniane 600zł (wawa). W tej kwocie szpital musi opłacić wszystko - zarabiają na tym krocie. Dopłacając do innych oddziałów, np psychosomatycznych,czy geriatrii - tam koszta są mega, a kontrakty śmiesznie niskie.
  • 612 / 43 / 0
Byłem na SOR jakieś 3-4 razy, przedawkowanie kannabinoidów.
Od pół roku nic nie biorę, ćpałem od 10 lat.
  • 39 / 4 / 0
29 sierpnia 2018Nathan pisze:
29 sierpnia 2018snowprincess pisze:
W tym roku 3 w szpitalu psychiatrycznym. Ostatnia skończyła się tydzień temu
masz problemy z uzależnieniami? czy tj kwestia natury psychicznej "bo tak już jest od zawsze"?
Kwestia natury psychicznej. Właśnie siedzę 4-ty raz w tym roku.
  • 395 / 36 / 0
18 września 2018snowprincess pisze:
29 sierpnia 2018Nathan pisze:
29 sierpnia 2018snowprincess pisze:
W tym roku 3 w szpitalu psychiatrycznym. Ostatnia skończyła się tydzień temu
masz problemy z uzależnieniami? czy tj kwestia natury psychicznej "bo tak już jest od zawsze"?
Kwestia natury psychicznej. Właśnie siedzę 4-ty raz w tym roku.
Przykro mi, ja w swoim "CV" "jadłem: benzodiazepiny, Alfe pvp, amfetaminę i inne sh!ty które rujnowały mi psychikę , to nie jest fajne w ogóle, wytrwałości, Detox'y i wszytko co Ci się przysłuży :)
  • 6 / 1 / 0
U mnie lekko, w porównaniu do niektórych osób tutaj.
Jak brałam fetę to w pewnym momencie nosem nie mogłam wciągać, bo prawie się udusiłam na zjeździe któregoś razu. Więc kolega podsunął mi bombki. Inny dał mi fetę z wodą. Efekt był taki, że coś mi się z żołądkiem zaczęło dziać. Objawy podobne do wrzodów. Raz było tak źle (gwałtowne pulsowanie w okolicy żołądka, ciągłe odbijanie się etc.), że karetka mnie zabrała. Dostałam kroplówkę i mnie przebadali. Faktycznie jest podejrzenie wrzodów, ale w 100% poruszyła to amfetamina. Teraz czekam na dalsze badania, ale termin do gastrologa dopiero na grudzień. Sama jestem ciekawa co to, bo nikt z moich znajomych tak nie miał.
A, i może coś mi poradzi na gardło, bo jest rozwalone.

Inna hospitalizacja to psychoza. Chyba po fecie. Sama nie wiem, w teorii to u mnie genetyczne, bo matka też choruje, ale jakoś się to składa w czasie. Spędziłam w szpitalu prawie dwa miesiące. Diagnoza - schizofrenia paranoidalna. Na razie jestem na etapie dobierania leków.
  • 1008 / 204 / 2
Jeden raz na oddziale zamkniętym - detoksykacja (14 dni).
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5783 / 1185 / 43
Największy przypał to mega kara po maczance w miejscu pracy.
Przyjazd karetki i sor.
Po tym straciłem pracę, załamałem się i potoczyły się kolejne sorry.
Sorry memory.
No ale to było najgrubsze chyba.
A wziąłem tylko jednego bucha.
Taki był mocny towar. Wiedziałem to, ale jakoś mocniej pociągnąłem z lufki.
Jezzzu, co to była za jazda, połączenie delirium z oobe.

edit/ chuj wie na czym, zamówiona od vendora z Forum.
Mocniejsza niż Mocarz.
Ostatnio zmieniony 26 września 2018 przez london5, łącznie zmieniany 2 razy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 60 / 7 / 0
@london5 na czym ta maczanka ?

Jak przedawkowałem barbiturany to pamiętam tylko że jakaś siostra zakonna chodziła koło pryczy i coś tam z kroplówkami robiła. Po za tym jeszcze dwa dni byłem tak napierdolony że chodzić nie mogłem o własnych siłach. Później się dowiedziałem jeszcze jaka akcja z karetką była, wszyscy sąsiedzi się pozlatywali jak mnie brali, bo myśleli że babka kitę odjebała :)
  • 5783 / 1185 / 43
09 września 2018danu pisze:
Był 22 grudnia. Wracałem ze studiów do domu. Mieszkam na wsi ok.10 km od najbliższego miasta. Do domu mam jakieś 5h drogi pociagiem plus 15minut samochodem z miasta. Podróż zacząłem od 4mg clonazepamu. W trakcie podróży dostałem SMS ,że na paczkomat doszła paczka z 4meo-PCP(które okazalo sie 3 meo) oraz u47700. Z dworca odbierała mnie mama. Po drodze do domu poprosilem żeby się zatrzymała obok paczkomatu bo musze coś wysłać. Odebrałem paczkę,wróciliśmy do domu. W domu święta pełna parą. Pierogi,bigos zupy itd. Czując caky czas ciężar paczki powiedziałem rodzicom ,że idę się kąpać. Najpierw zaaplikowalem 15mg U I.V. Weszło spoko ,ale wiadomo skloniony mózg domaga się więcej,wiec wysypalem 150 mg 4,a raczej 3meo. Rozpuscilem w wodzie i podalem dożylnie. Pamiętam tylko jak w połowie pompki uznałem,że nic nie czuje zdecydowałem się docisnac tłok. Skończyło się na zatrzymaniu akcji serca, godzinnej reanimacji przez ojca zanim karetka się doczlapała ,przeszukaniu pokoju przez policję ,rozprawie o posiadanie 3g nielegalnego juz wtedy 3meo i przezajebistym swietom Bożego Narodzenia. Także polecam za każdym razem badać małe dawki swoich bałaganów,bo nie nigdy nie mamy pewności,co dostaliśmy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 648 / 63 / 0
Ja ćpam 15 lat i jeszcze nie byłem w szpitalu, a karetką to jechałem w Nowym Jorku jak po alko film się urwał i ktoś mi zajebał poziomicą w łeb, którą miałem zabrać do roboty. Tak sądzę, bo jak obudził mnie sanitariusz, taki wielki murzyn 2 x 2 to głowa rozjebana, zalana krwią, ale temat przedni z fartem.

Poprawiono interpunkcję. taurinnn
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.