23 kwietnia 2018Rafiuk5 pisze: drgawek po SSRI
04 czerwca 2018wnc1964 pisze: Pernazyna według mojej psychiatry częściej jest zapisywana na zaburzenia lękowe niż na psychozy w tym schizofreniczne.
powoduje wkurwiajacy przymus poruszania, trzeba dobierac perfekcyjne ułozenie, a i tak bedzie cały czas cos niepasować no to trzeba zmienic ulozenie hehe lipne to.
kwetiapina 50mg to bedzie odpowiednik 200mg perazyny? w sumie pewne ze 100 kwety to 200 perki.
05 czerwca 2018Thermoc pisze: to nie jest srodek na sen w zasadzie to wogole nie zamula, a jak juz to w stopniu bardzo nieznacznym.
05 czerwca 2018Thermoc pisze: powoduje wkurwiajacy przymus poruszania, trzeba dobierac perfekcyjne ułozenie, a i tak bedzie cały czas cos niepasować no to trzeba zmienic ulozenie hehe lipne to.
nie ma to jak chlor
Pernazyna nadaje się na lekkie zaburzenia lękowe, pomimo że to neuroleptyk starej generacji ma mniej skutków ubocznych, niż klasyczne neuroleptyki.
od benzo jestem uzalezniony jbc mam kilka rodzajow
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina