I nie zapomnij o waleniu konia.
dodałbym jeszcze palenie szlugów i robienie psikusów
Nawet go nagrali:
https://www.youtube.com/watch?v=wZixghrlAF0
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
31 sierpnia 2018obcgnmi pisze: a ja mam takie pytanie, co można samemu na chacie robić, nie raz miałem akcje że musiałem sie urywać od ziomków nieźle już nafukany i wracać do domu, oprócz słuchania bicików i pisania z ziomkami, chodzenie po pokoju w kółko(xD) to co jeszcze.. ? :wall:
To w od domu osobiście i przeglądam fora dla "ćpunków/testerów" ( dla nas ) i czytam sobie różne trip'y/itd :D
A jak jestem pracy to włącza słowotok ( sklep alkoholowy 24h )
Gdybym mógł to bym przegadał wszystkie historie życiowe z klientami, czasem ciężko rozgraniczyć jest rzczywistość od świata fikcyjnego ( mef od zaufanego sebixa )
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina