I nie zapomnij o waleniu konia.
dodałbym jeszcze palenie szlugów i robienie psikusów
Nawet go nagrali:
https://www.youtube.com/watch?v=wZixghrlAF0
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
31 sierpnia 2018obcgnmi pisze: a ja mam takie pytanie, co można samemu na chacie robić, nie raz miałem akcje że musiałem sie urywać od ziomków nieźle już nafukany i wracać do domu, oprócz słuchania bicików i pisania z ziomkami, chodzenie po pokoju w kółko(xD) to co jeszcze.. ? :wall:
To w od domu osobiście i przeglądam fora dla "ćpunków/testerów" ( dla nas ) i czytam sobie różne trip'y/itd :D
A jak jestem pracy to włącza słowotok ( sklep alkoholowy 24h )
Gdybym mógł to bym przegadał wszystkie historie życiowe z klientami, czasem ciężko rozgraniczyć jest rzczywistość od świata fikcyjnego ( mef od zaufanego sebixa )
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.