4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 133 / 11 / 0
Walenie konia, ewentualnie allachacja mahometa, może być też pucowanie pały, czesanie jeża, masturbancja, onanizm, samogwałt, bicie Niemca po kasku.
I nie zapomnij o waleniu konia.
Uwaga! Użytkownik dekoderakodyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2229 / 370 / 0
Tak jak wyżej,
dodałbym jeszcze palenie szlugów i robienie psikusów
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1 / / 0
a ja mam takie pytanie, co można samemu na chacie robić, nie raz miałem akcje że musiałem sie urywać od ziomków nieźle już nafukany i wracać do domu, oprócz słuchania bicików i pisania z ziomkami, chodzenie po pokoju w kółko(xD) to co jeszcze.. ? :wall:
  • 15 / 1 / 0
Znalem kiedys typa, ktory narabany jezdzil autobusami i szukal kolegow.
Nawet go nagrali:
https://www.youtube.com/watch?v=wZixghrlAF0
  • 5 / / 0
Lubiłem ze znajomą od wąchania chodzić nad wisłą, generalnie wciąganie słomką z torby i wtedy zero oporów do łażenia nago i kiziania sie.
  • 8103 / 914 / 0
Latanie po mieście nocą po klubach, palenie szlugów, gadanie o pierdołach i o sensie życia %-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5 / / 0
31 sierpnia 2018obcgnmi pisze:
a ja mam takie pytanie, co można samemu na chacie robić, nie raz miałem akcje że musiałem sie urywać od ziomków nieźle już nafukany i wracać do domu, oprócz słuchania bicików i pisania z ziomkami, chodzenie po pokoju w kółko(xD) to co jeszcze.. ? :wall:
Ja się często sam urywałem z impry od ludzi nie po mefie bo totalnie inna faza. Dla nich gadasz głupoty i zachowujesz się dziwnie a znowu Ty sądzisz że oni Cię rozumieją i mają na to samo ochotę.
  • 1 / / 0
Mam w planach jutro walić jakoś 13 a na 18 muszę być ogarnięty bo mam spotkanie i nie może widać po moich oczach :/
  • 10 / / 0
Jeżeli chodzi samo spędzniae czasu po mefie
To w od domu osobiście i przeglądam fora dla "ćpunków/testerów" ( dla nas ) i czytam sobie różne trip'y/itd :D
A jak jestem pracy to włącza słowotok ( sklep alkoholowy 24h )
Gdybym mógł to bym przegadał wszystkie historie życiowe z klientami, czasem ciężko rozgraniczyć jest rzczywistość od świata fikcyjnego ( mef od zaufanego sebixa )
  • 3 / / 0
Wyjście do ludzi, impreza, a najlepiej to seks, seks, seks łamane przez seks..
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.