Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Tolerancję mam sporą, od dwóch lat biorę 4-6 mg bupry dziennie, okresami majkę tak w ilości 100 -150 mg, Oxy poniżej 100 mg nie robiło na mnie wrażenia...
Nie odpiszę ci, nie wiem, i tak już czekasz trochę to poczekasz jak ktoś wykwalifikowany ci napiszę, ALBO po prostu przejrzyj temat, powyciągaj trochę wniosków, rusz głową ALBO dołączaj do zgonów jak chcesz.
Póki co, psikłem dwa razy na jedną dziurę, raz na drugą i fajnie jest, ale nie jakoś za mocno... Przed kolejną aplikacją wstrzymam się kilka godzin i poczekam, może rzeczywiście mi ktoś coś więcej napisze...
Skręty po nich są koszmarnie intensywne i pojawiają się w skrajnie krótkim czasie.
Do tego jeśli przyjmujemy je dożylnie to bez wenflonu żyły będą zajechane na amen w krótkim odstępie czasu.
Po za tym zbyt krótki czas trwania highu, nieopłacalny deal
Uwielbiałem tą używkę, ale faktycznie wiele razy miałem problemy z oddechem.
W sumie dawno nie brałem f-fenta i już psychicznie jest lepiej ale uzależnia potężnie, uzależnienie psychiczne ciągnie się miesiącami, fizyczne jest mocarne ale krótkie.
Dobrze że jest nielegalne. Wygrałem dalsze życie.
Zresztą w sprayu do noska też ktoś pisał iż pełne działanie objawiło się po 7 min.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.