Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 702 / 58 / 0
trzeba byc daunem zeby walic w takie strategiczne miejsce jak udo.
w przypadk powiklan jestes w wiekszym lub mniejszym stopniu unieruchominony.

Niski poziom wypowiedzi oraz pominiecie istotnych kwestii stteetart
  • 4603 / 2204 / 1
Nie wiem o czym piszesz...Dobrze wykonany zastrzyk z aptecznego środka nie ma prawa doprowadzić do komplikacji. To nie under rozlewany w twoim garażu.
PS> A jakby walił w dupę, to też w razie komplikacji nie jest unieruchomiony?
  • 2193 / 363 / 0
21 sierpnia 2018Stteetart pisze:
18 sierpnia 2018OdwiertKorzenny pisze:
Zrobiłem pierwszego strzała z setki, cieniutkie igiełki, trza dociskać tłoka
wydaje mi się, że pare kropelek się wylało.
Myślałem, że będzie bardziej bolało.

Narazie pociągne 100mg e5d i zobacze co sie będzie działo
W co walisz? Klasyka- udo?
W bark
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 477 / 18 / 0
Ja od zawsze używam 0.9mm do nabierania jeżeli jest to na oleju a podstawowe substancje są i również 0.9 do iniekcji jeżeli ładuje w pośladek. W przypadku uda czy barku mniejsze tj 0.7 no i automatycznie krótsze.
Wybór powinien zależeć też od stopnia otłuszczenia(otyłości) danej osoby - ma być głęboko domięśniowo a nie obawiać się czy nie wypłynie. To jest zazwyczaj 1-2ml (moje i kuzyna zastosowania w takich objętościach się mieszczą) więc tym bardziej musi trafić tam gdzie powinna cała zawartość ampułki.

O ile środki są apteczne to polecam w pośladki bić - chyba że macie tam pełno zrostów. Jeżeli nie to jest to najlepszy wybór, jest najłatwiej ogólnie rzecz biorąc(samemu sobie to może i nie) jest on największy powierzchnią i dobrze ukrwiony co zapewnia dobre wchłonięcie i dystrybucję w organiźmie.
Jeśli under to wiadomo, lepiej bić w ramiona niż po nogach.
Zresztą teraz już od ładnych paru lat powychodziło wiele firm oferujących produkty iniekcyjne w ampułkach, jak z apteki a nie tak jak blisko 10 lat temu że jak był under to w zbiorczym 10ml flakonie.
To też zmniejsza się ryzyko infekcji gdy każdy strzał z osobnej świeżo otwartej ampułki leci niż jak z flakonu. No ale wiadomo że ryzyko ropnia/infekcji nadal jest.

Pamiętam jak raz przyszedł żebym mu zrobił zastrzyk i przyniósł ze sobą igły 0.6mm bo takie mu dali w aptece i uparł się że chce dzisiaj tego strzała. Strzykawka 2ml. Wbiłem, aspiracja, wszystko ok więc jedziemy a skończyło się tak, że mimo bardzo powolnego podawania wytworzyło się takie podciśnienie źe całość się zmarnowała - po prostu olej wytrysnął na zewnątrz.

@OdwiertKorzenny

100mg e5d jest faktycznie dobre na początek byś sprawdził co i jak. Co prawda zazwyczaj polecało się na pewnym forum 200mg e5d na pierwszy cykl tak te Twoje 100mg też da wyraźny efekt jeżeli zadbasz o resztę czynników. W sensie że nie warto pchać się na 1wszy raz w większe.
Nie czytalem poprzednich stron więc nie wiem jak to zaplanowałeś. Pamiętaj jednak o odpowiedniej długości cyklu - przy cypionacie/enantanie to min. 8 tygodni a najlepiej 10-12.
Siła na pewno pójdzie wyraźnie na plus a masa mięśniowa jak i to ile z tego zachowasz zależy już od Ciebie i tego jak się będziesz prowadził(dieta,trening,regeneracja).
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 266 / 30 / 0
W pośladki mogą być większe powikłania jeśli nie wie się jak bić bo jest tam nerw kulszowy.
Generalnie jak w każdym przypadku sprawdza się podstawowa zasada- najpierw się douczyć.
0,6 super średnica igły, pod warunkiem, że olej jest rzadki, w przypadku gęstego rzeczywiście może być problem z tym żeby gładko szło.

W ogóle po porady odnośnie cykli zapraszam także na sfd do działu doping. Sam chętnie wezmę tam ludzi z hyperreala pod swoje skrzydła, mam tam status experta i spore poważnie w dziale %-D . Tylko dajcie tu cyne pa priva żebym wiedział że Wy stąd. ;)
  • 2193 / 363 / 0
Mi babka z apteki poleciła 0.5x16 i idzie, ale powoli

spróbuje z 0.6
  • 4603 / 2204 / 1
0.5x16 to do leków rozrabianych w nacl. Na oleju 0.6 minimum i najlepiej najmniejsze 25 . No chyba, że ma 5%bf wtedy i 16 wbijesz. Ja kłuję 0.6x30 niebieskimi i jestem zadowolony. Ale już osobom z bf większym niż 15% to bym radził 0.7x40 jako optymalne.
Klucie się 0.9 to sado maso jak dla mnie... Na dłuższą metę z dupy durszlak.
  • 2193 / 363 / 0
a 0.6x25 nie będzie za duża jeśli chodzi o bark ?
całą mam wjebać ?

pregnyl to jest to hcg ?
musi być hcg, czy wystarczy clomid ?

Ktoś mi wreszcie powie czy bezpieczne jest łączenie z iMAO ?
bo jak narazie biorę i wszystko jest w porządku, czuje się dobrze
  • 4603 / 2204 / 1
Nigdy całej nie wbijaj. Zawsze trochę zostaw 2-3mm.Jak sie połamie będzie za co wyjmować.
0.6 x25 optymalna w bark.
  • 266 / 30 / 0
22 sierpnia 2018OdwiertKorzenny pisze:
a 0.6x25 nie będzie za duża jeśli chodzi o bark ?
całą mam wjebać ?

pregnyl to jest to hcg ?
musi być hcg, czy wystarczy clomid ?

Ktoś mi wreszcie powie czy bezpieczne jest łączenie z iMAO ?
bo jak narazie biorę i wszystko jest w porządku, czuje się dobrze
Pregnyl to hcg. Przy cyklach meta solo, prop 8 tyg itp UJDZIE bez hcg, ale i tak powinno sie przybic. Przy mocno blokujacych krotkich cyklach (np tren, sdrol i wiele innych} oraz poprostu długich cyklach hcg należy stosowac jako niezbędną rzecz przy pcct.

Mozesz łączyć IMao na cyklu, raczej nic sie nie nstanie
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.