Skonczylem z halucynacjami i napadami paniki(omamy trwaly dzien po zakonczeniu) oraz poparzeniami calej jamy ustnej (najbardziej boki jezyka, do tego gardlo i policzki szczegolnie przy dziąslach). Wczesniej zdarzyl mi sie ciag max 2,5 doby bodajze i jedyne co mialem to bolace gardlo.
A moje pytanie brzmi: leciec do apteki po jakies lekarstwa czy samo przejdzie? A jesli tak to co kupic? dentosept kiedys uzywalem na jakies krosty czy afty, nie pamietam.
Skladnikiem dopalacza jest prawdopodobnie 3cmc/4cmc, przynajmniej wedlug wykazu substancji znalezionego gdzies w necie. jesli chodzi o opis dzialania to by sie raczej zgadzalo ale mam watpliwosci :-)
PS. Kiedyś na kurewsko poszamane policzki doradzali Eludril, także po wszelkich zabiegach w gębie, które mogły pokaleczyć to i owo.
Kilka razy po stymulantach miałem podobne problemy, dziąsła krwawiły jak pocięte nożem i glimbax super się sprawdzil.
Dorzucilbym jeszcze witaminę C, pomaga na zapalenie dziąseł. Najlepsza moim zdaniem Ascorvita C 1000. Zresztą generalnie po ciągu duże dawki m.in. witaminy C są wskazane ;)
pzeciwbakteryjne + krótko, ale skutecznie działająca lidokaina.
Nastepnym razem poćwicz trochę technikę sniffowania, która polega na tym żeby umieścić materiał na błonie śluzowej nosa a nie do gardła.
O co chodzi z ta technika sniffowania? Mam czasami tak ze nie wazne jakbym ciagnal, powoli/szybko/mocno to wszystko mi sie sypie do gardla, taki mam nos przeorany, szczegolnie po calym dniu walenia
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.