- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Widzę wielu narzeka na ten mix, i powiem że robicie źle bo większość daje więcej DXM i mniej alko (piw) a później narzeka że lipa mix, chodzi tutaj o mniejszą dawkę DXM + większą alko oczywiście jeżeli ktoś nie jest uczulony na tą kombinacje. Najważniejsze żeby DXM nie przebił się przez alkohol w tym przypadku, wypróbujcie. Doskonałe wyjście w miasto do klubu, oczywiście nie odłączna muzyka to podstawa.
Nie mogę się doczekać aż ciary mi przechodzą nad kolejną próbą ;)
Pamiętam jak wypiłem za dużo piw do 300mg to miałem przepotężnego kaca i strucie :D plus bóle mięśni nóg, głowy. Byłem blady, słaby i wywracało mi żołądek. Mam trochę uraz.
Obudziłem się taki skacowany u ziomka. Pierwsza myśl. Thiokodin.
Wrzuciłem na taki styrany żołądek 300 kody i pięknie weszło. Pamiętam jak dziś. Najpierw oblał mnie zimny pot i mroczki przed oczami. Już mi wracało te tabletki, ale rozpiąłem kurtkę i przewiał mnie zimny wiatr. Potem już jakoś wsiadłem do autobusu który mnie dowiózł do domu gdzie po wypiciu gorącej pomidorówki wpadłem w nodding.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Odbiór muzyki i otoczenia mistrzostwo. Właśnie sobie zakupiłem 300mg DXM i na czasie powtórkę zrobię ;]
Odpowiednia dawka DXM i alko to jak GBL tyle że o wiele lepszy.
WAŻNE; trzeba uważać aby nie schodził za wszelką cenę alkohol z tego mixa, cały czas musi przebijać dexa. Jeśli jest już dobrze ZERO dorzucania dexa. Tylko same alko w kontrolowanych ilościach aby podbijało DXM, można bawić się całą noc, DXM działa w tle i długo.
ciekawe jak mała dawka DXM z GBL by się łączyła xdddddddddddf
post2699169.html?hilit=dxm%20gbl#p2699169
post2742918.html?hilit=dxm%20gbl#p2742918
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czyli mixior się sprawdza, łatwo dostępny i bardzo długi. Na pewno będę wracał.
Najśmieszniejsze jest to że z @uroboros kminie zasadę DXM bo on głównie jest legend of dex, i jeśli DXM to nieselektywny SSRI, a ma także powinowactwo do ndma i alko małe powinowactwo do gaba i ndma to taki mix może być KURWA zajebiście pomocny w odstawce np. ciężkich opio i leków.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.