Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Dostałałem jako rekompensater od vendora
A ten nic, ale nazwy, ani strukyuty,tylko yo MPF
Domyślaj się teraz
Niby to nieaktywne/słabe (to mogło się zmienić), ale weź to wyjeb. Serio. Albo przechowaj do czasu aż pojawią się jakieś informacje.
:blush: Jeśli chcesz przyjaciela w języku angielskim, skontaktuj się ze mną poprzez josefwalczyk86@keemail.me :blush:
22 marca 2018SiteLambda pisze: SIM w kwietniu dopiero przyjmuje nowe
Nie rozumiem, jak działa ta strona internetowa. Czy otrzymasz powiadomienie, jeśli zacytuję Twój komentarz?
Chciałbym zadać więcej pytań na temat MPF, jest to dla mnie bardzo interesujące. Czy możesz mi wysłać e-mail? Rozmowa na tym forum jest bardzo trudna, ponieważ muszę "copy + paste" każde słowo na stronie do Tłumacza duckduckgo, jest to bardzo powolne.
W każdym razie, uwielbiam hyperreal.info! Wiele się nauczyłem, czytając tutaj.
:blush: Jeśli chcesz przyjaciela w języku angielskim, skontaktuj się ze mną poprzez josefwalczyk86@keemail.me :blush:
"cannabinoid research chemicals"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.