A swoja droga chyba macie jakas manie przesladowcza, albo urojenia. wszystkich nowych uzytkownikow podejzewacie o to ze potrzywaja sie pod kogos kim nie sa?
nie dorastasz do piet 80-ciu procentom forumowiczow, chocby pod wzgledem samej inteligencji
moralizator ? trudno, ale nie czaje czemu moralizatorzy trafiajacy na hypka to prawie same tepaki do potegi entej :)
normalny pisze: A swoja droga chyba macie jakas manie przesladowcza, albo urojenia. wszystkich nowych uzytkownikow podejzewacie o to ze potrzywaja sie pod kogos kim nie sa?
trudno, ale nie czaje czemu moralizatorzy trafiajacy na hypka to prawie same tepaki do potegi entej
2. Członek sekty jezusowej.
Mój brat jakoś dziwnie się zachowywał. Nic by pewnie nie było, ale poszedłem do jego pokoju pożyczyć długopis bo akurat mój sie wypisał. I zobaczyłem na biórku tussipect. Przeczytałem ulotke i tam pisało, że jeśli ktoś łyknie więcej niż 2 tabletki to należy niezwłocznie zgłosić się do lekarza. A tam nie bylo 10 tabletek! Więc zaniosłem to opakowanie z ulotką do mamy. Rodzice z bratem pojechali do lekarza a ja wpisalem w googla nazwe tego leku i tak trafilem na ta strone.
Teraz jak tak czytak to pewnie by mu sie nic nie stalo po takiej ilości, ale nigdy nic nie wiadomo i chociaz teraz rodzice bedda go mieli na oku. Zawsze taki troche problemowy był. W sumie to chyba dobrze zrobilem ze zanioslem do rodzicow moze chociaz teraz juz beda go bardziej pilnowac i narkotykow bedzie sie bal brac.
jak to pihu nawinal: za prlu bys byl jednostka dyspozycyjna.
nie pozdrawiam & 10 lat dymania w dupsko zycze, kosa w plecy i chuj w oko.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.