SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
i chciałbym zjeść MDMA,
piracetam zawsze wrzucam przed, bo podbija i niweluje zwałe.
Dlatego pytam, coby sobie kuku nie zrobić
----------------------
EDIT: Nie myślałem ,że neuroleptyki mogą uzależniać
nawet w dawkach małych - aktywizujących tj. 3mg na dzień
Miesiąc temu ostawiłem, po paru dniach, w pracy - jakoś mi się dziwnie zrobiło.
Naglę pomyslałem, ''kurwa, ten bosh coś do mnie mówi'' , spojrzałem się na podłogę i zaczęła falować jak po kwasie. Przestraszyłem się troche.. pomimo, ze bylem na benzo.
Fizyczne skutki odstawienia: czerwona skóra, swędzenie, mdłości, napady głodu, mikrodrgawki i inne rzeczy
Scalono. taurinnn
Jakie dawki polecacie na depresję/pobudzenie ?
Aktualnie biorę 1-2mg dziennie.
--------------------------------------------------------------
EDIT: Świetny lek. Jestem po 3 tygodniach stosowania-wykastrował lęk i niepokój praktycznie do zera...czuje się o wiele spokojniejszy...Dawka to 1 mg.Choć lekarz zalecał 1,5-2 mg.
Nie rozumiem dlaczego nie dają lekarze tego tylko walą te gówniane ssri...żaden ssri mi nie pomógł tak jak Flupentiksol...większość wręcz pogarszała..
Jeśli jesteś lękowcem a ssri/snri słabo na Ciebie działają, a nie chcesz isc w TPLD to polecam ten lek! Poprawił mi też chęć do życia ten lek. Z minusów to wczesne wybudzanie się i czasem niechęć do robienia czegokolwiek. Ale i tak wielki plus dla tego leku.
ZAQZAX jak u Ciebie na tym leku?
Scalono. taurinnn
Później poprosiłem psychiatrę na włączenie go do Olanzapiny, obecnie biorę lek dłuższy czas (ok. 2 lata), niestety obecnie czuję dziwny niepokój, mam ciśnienie 160 / 80 bez 4 mg Relanium ;)
Mam wiele stresów i Fluanxol zamiast pomagać przeszkadza (oprócz wcześniejszych objawów) mam problemy z akomodacją oka, straszne huśtawki nastrojów, ogromne pobudzenie.
Czy bezpiecznie jest odstawić fx z dawki 1.5 mg - rano, 1.5 mg po południu do 0, ewentualnie wspierając się Relanium?
Dawka 4 mg, objawy psychotyczne i paranoje zniknęły już po 2 tygodniach.
W dodatku zaczyna stabilizować, nie zamula tak bardzo jak niektóre poprzednie neuro, a wręcz aktywizuje brany rano. Z uboków jedynie suchość w ustach. Nie ciągnie nastroju w dół jak perazyna czy haloperidol. Polecam.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.