Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Co byscie z tym zrobili

Czas głosowania minął 27 stycznia 2008

Wszystko spalili sami
31
39%
Podzielili byscie sie z potrzebujacymi
35
44%
rzadali byscie znalezne -5% od wartosci
1
1%
Nie obchodzi mnie to
2
3%
Oddali wszystko na policje
11
14%

Liczba głosów: 80

ODPOWIEDZ
  • 273 / 2 / 0
mowilem o przejrzaniu na oczy, nono, taki niecpajacy sensej a braki w czytaniu ze zrozumieniem
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: normalny »
po twoim zachowaniu widac, ze jednak nie przejzałeś.

A swoja droga chyba macie jakas manie przesladowcza, albo urojenia. wszystkich nowych uzytkownikow podejzewacie o to ze potrzywaja sie pod kogos kim nie sa?
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
naucz się najpierw ortografii, a dopiero potem wytykaj innym drzazgi w oczach.
szatan
  • 273 / 2 / 0
ahah, jak widze, wylapywanie ironii i zartow specyficznych to tez nie twoja najmocniejsza strona
nie dorastasz do piet 80-ciu procentom forumowiczow, chocby pod wzgledem samej inteligencji
moralizator ? trudno, ale nie czaje czemu moralizatorzy trafiajacy na hypka to prawie same tepaki do potegi entej :)
  • 200 / 1 / 0
normalny pisze:
A swoja droga chyba macie jakas manie przesladowcza, albo urojenia. wszystkich nowych uzytkownikow podejzewacie o to ze potrzywaja sie pod kogos kim nie sa?
Dobrze zorientowany jesteś, wkręcie!
trudno, ale nie czaje czemu moralizatorzy trafiajacy na hypka to prawie same tepaki do potegi entej
1. Wkręt.
2. Członek sekty jezusowej.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2008 przez zaśmiechany kapelutek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
normalny! spotkanie neokatechumeny zaczęło się więc czym prędzej na salki!ogólnie to ci powiem że zjarał bym to z kumplami:)tak!! umarł bym od tego albo wylądował oszczany przez szczury w rynsztoku
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
dfsdfsdsf
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 202 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Czepiacie sie, Normalny jest normalnie troszke nienormalny, chce ratowac swiat ale to przechodzi z wiekiem... a zreszta napewno tylko tak udaje .... no i wprowadza taka "swierza" nute racjonalizmu do rozmow... nie czepiajcie sie chlopaka %-D Dajcie mu troszke czasu moze choc Tussipekt zacznie pogryzac troszke
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2008 przez alkem, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: normalny »
Właśnie przez tusssipect tu trafiłem.
Mój brat jakoś dziwnie się zachowywał. Nic by pewnie nie było, ale poszedłem do jego pokoju pożyczyć długopis bo akurat mój sie wypisał. I zobaczyłem na biórku tussipect. Przeczytałem ulotke i tam pisało, że jeśli ktoś łyknie więcej niż 2 tabletki to należy niezwłocznie zgłosić się do lekarza. A tam nie bylo 10 tabletek! Więc zaniosłem to opakowanie z ulotką do mamy. Rodzice z bratem pojechali do lekarza a ja wpisalem w googla nazwe tego leku i tak trafilem na ta strone.
Teraz jak tak czytak to pewnie by mu sie nic nie stalo po takiej ilości, ale nigdy nic nie wiadomo i chociaz teraz rodzice bedda go mieli na oku. Zawsze taki troche problemowy był. W sumie to chyba dobrze zrobilem ze zanioslem do rodzicow moze chociaz teraz juz beda go bardziej pilnowac i narkotykow bedzie sie bal brac.
  • 10 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BrygadaRR »
ktos tu jest smierdzaca konfidencka kurwą. Normalny ale jestes popierdolony, jak mozna na wlasnego brata z ucha strzelac? mozna samemu porozmawiac, zalatwic to, wytlumaczyc,skoro tak sie martwiles o niego...
jak to pihu nawinal: za prlu bys byl jednostka dyspozycyjna.

nie pozdrawiam & 10 lat dymania w dupsko zycze, kosa w plecy i chuj w oko.
Jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek.. ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.