Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
@wellbi
3 tygodnie.
  • 3455 / 1123 / 0
Bupropionowi daj spokojnie 6 tygodni. Często występuje takie zjawisko, że działa od razu, mocno i tylko na krótką chwilę, potem następuje hardkorowe tąpnięcie w dół - lekarze wtedy zalecają wstrzemięźliwość i każą uzbroić się w cierpliwość, czyli w założeniu istnieje jeszcze jakaś niewielka szansa, że się rozkręci.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 370 / 37 / 6
Ja wskoczyłam na 300mg i od ponad 2 tyg lece na tej dawce , pregabaliny też wiecej potrzebuje po incydencie z kwetiapina ( też bardzo , ale to na prawde bardzo źle na nią zareagowałam) , popsuła mi dotychczasowe leczenie ... docelowo pregaby chyba będę brała więcej niż w ulotce jest napisane ( wszystko za wiedzą lekarza) . Na 300mg jedyny ubok to oczy ... źrenice jakby mogły to by całe oko zajęły .
wellbi :) faktycznie podobny zestaw mamy . Może u tego samego lekarza się leczymy :-D
Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, no escape from reality.

Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
  • 672 / 127 / 0
ja bupropion bralem dozylnie, bo daje namiastke kokainowego rush, ale ogolnie nie polecam, strasznie mi glowe ryl na codzien jedzony jak i zarowno hukany.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1123 / 0
Na niektórych działa od pierwszego razu i z siłą stymulantu, jednak większość zauważa efekty dopiero po iluś dniach stosowania i nie doświadcza tego rushu.

misspillz.blogspot.com
  • 140 / 43 / 0
Poszedłem do psychiatry, bo chciałem dostać coś dobrego na moje uzależnienie od nikotyny. Dostałem reckę na Wellbutrin :scared: . Po tym specyfiku rzeczywiście odczuję wstręt do palenia?

BTW mogę zrealizować receptę w Czechach, cena ponoć 60zł. :ugeek:
  • 3455 / 1123 / 0
Opinie n/t rzucania palenia z użyciem bupropionu są dobre. Mnie się nie udało rzucić, nawet ograniczyć, choć smak fajek się pogorszył od wellbu. Najmniej palę na amfetaminie.

misspillz.blogspot.com
  • 140 / 43 / 0
07 lipca 2018misspill pisze:
Opinie n/t rzucania palenia z użyciem bupropionu są dobre. Mnie się nie udało rzucić, nawet ograniczyć, choć smak fajek się pogorszył od wellbu. Najmniej palę na amfetaminie.
To bardzo dobrze, jeśli chodzi głównie o smak. Po amph mi papierosy smakują, jak wata cukrowa, zjadać mogę paczkę dziennie. Po wszystkich innych stimmsach zresztą też, ale nie sięgam już nigdy po nic (chyba, że gdzieś się pojawi znowu captagon dostępny xD, to prawdziwy NZT).

Spróbuję i dam znać, jak to u mnie wygląda. Ogólnie chcę bardzo rzucić ten głupi nałóg, który piętnuje mnie od lat, więc może placebo podbiję działanie bupropionu.
  • 3455 / 1123 / 0
Należy pamiętsć, że w bupropion to też stim, faktem jest, że ma unikalny wpływ na receptory nikotynowe.

misspillz.blogspot.com
  • 672 / 127 / 0
ja przestalem palic na nim. ale po odstawieniu go znow zaczalem
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).