Kurwa, szkoda że igieł i pompek nie nakupiłem w PL.
Zawsze marzył mi się dożylny psycho trip.
20mg powinno być tak OK. Dawkowanie od 20mg - 30mg. A oni blottery porobili po 10mg. Kurwa, mogli to kapsułkować. Takiego dużego kartona nie idzie w ustach trzymać.
>70mg/ml (20°C)
Może być o temperaturze pokojowej. Tylko nie wiem czy by w baty nie paliło bo sniff piecze jak chuj.
Dzialanie 2C-E to poezja, takie 30mg wyrywalo mnie rowno i stabilnie, jak wiekszosc psychodelikow w zaleznosci od przygotowania takie zbieramy plony w postaci przepieknego lub mrocznego tripa.
Fenylki cechuja charakterystyczne fraktale (gdy bylem na lace trawa rosla do niewyobrazalnych rozmiarow).
Kiedyś brałam 2C-B i wtedy wizuale były bardzo intensywne.
Dobra substancja z rozwagą naprawdę.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.