Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
mojerto, czy próbowałeś mimose zamiast akacji w kapsułkach ? Jaką ilość mimosy ? Pozdro.
  • 38 / 9 / 0
Nie próbowałem mimosy. A co do dawkowania to należy porównać średnią zawartość DMT w obydwu roślinach i dobrać sobie odpowiednią dawkę. Każdy organizm jest inny, ale jak dla mnie to zacząłbym raczej od 3 gramów mimosy i później skorygował tą wartość.
Mój publiczny klucz PGP
  • 1 / / 0
Witajcie, czy ktoś testuję dalej kapsułki, jestem ciekawy info.
Pozdro
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.