Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jestem giebloholikiem od 2012r. Piję go zawsze w ciągach, z dużymi przerwami pomiędzy kolejnym.
Przerobiłem dobre kilka baniaków.
Nigdy po G nie rzygałem, nigdy nie bolał mnie brzuch.
Standardowo : 2ml / 200ml płynu. Takie są moje proporcje.
Żadnych zębów nie rozpuszcza. Czasem mam wrażenie, że po kolejnym ciągu, są one jakby bielsze.
Dodam, iż regularnie odwiedzam swojego dentystę, zęby mam wszystki i zdrowe.
Czasem widzę młodych kolesi po 20 lat. Bez zębów. Powypadały im od fety. Ja też ćpam duużo, ale najważniejsze to dbać o siebie.
Pozwoli nam to ćpać dłużej i cieszyć się zdrowiem.
Przecież napisał "2ml/200ml płynu".
Żadnego popalonego gardła, czy przełyku.
Przy mojej tolerancji jest to 3-4ml w 400ml płynu.
Zazwyczaj kranówy, bo silny strumień wody ładnie miesza giebla.
To teraz sobie wyobraźcie, ile ja tej kranówy dziennie piłem. Był czas, że piłem TYLKO kranówę z geblem. Zero kawy, czy herbaty. Piwo jedno jak zmieściłem to był cud.
No i ta kranówa zdrowa nie jest. Tu jest pies pogrzebany.
Raz byłem u kogoś i też chlałem giebla z kranówą.
Rano zauważyłem, że ta woda jest żółta !
Skutki prozdrowotne? Hm, prosto chodzę :D
Polecam porzucic wszelie cpunskie urban legends. Tak wiec uwazajcie, bo niby niewinny plyn a kurewsko to ulzaleznia. Czasem mi sie sni ze to pije. Dostep jest, ale teraz boje sie zamawiac . Uwazajcie, bo z podniecenia jeszcze pasztetowi dzieciaka zrobicie i bedzie problem. Mozna wygrac zycie, mozna i przegrac.
Na gieblu masz wrazenie ze wygrywasz, a sie cofasz.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czasem zdarza się, że poleję 1ml /1ml nierozcieńczony z ependorlki, wcześniej zbierając trochę sliny.
http://therapy.epnet.com/nat/GetContent ... kiid=21551
https://books.duckduckgo.pl/books?id=l6_Jj5 ... mb&f=false
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.