Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
Ja je znam... Jadłem je wczoraj 2 sztuki naraz doustnie (z bomby) Jeszcze mnie trochę trzymają... Już jakieś 15h... Te koła są potężne klepią na zmianę... Raz miekkkkko a raz potężnie twardo.... trzymają ok 5h. cena 7zł. Ale warte są tego :D pozdrawiam i smacznego!!! :D

Nazwa: "Red ladies" (Czerwone panienki)

Kolor: Czerwony

Kształt: okrągłe

Logo: kobieta

Gdzie kupione: pomorskie

Kiedy kupione: wczoraj

Sposób przyjęcia: doustnie 2 na raz

Ocena działania: 9/10

(lepsze tylko były żółte) POTĘGA!!!!!!!!!!!!!

OPIS: Wchodzą po jakichś 20minutach... Na początku robi się masakralnie ciepło... Potem zaczyna się wszystkiego chcieć, gadać, tańczyć, itp... Obraz sie marze po 2. Nie ma aż takiego mocnego zrycia...
...:::Bezpieczne koła:::...
POLECAM!!!
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2008 przez madas, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
nazwa : X
kolor : różowy
ksztalt : trójkąt
logo : X
kupione : zachodniopomorskie
ilosc i sposob przyjecia : jedna, po 1,5h druga
ocena : 8 / 10
cena: 8 sztuk, po 7zl

wchodza dlugo po jakiejs 1h zaczalem czuc dzialanie, po 1,5h zarzucilem nastepna. W szczycie fazy czulem sie lekki, wszystko ruszalem, dotykalem. Obserwowalem otoczenie dokladnie, nawet widzialem 2 spadajace gwiazdy :D gdy 2 zaladowala mi sie to obraz mi sie rozmazywal, zaczalem chodzic zygzakiem. Patrzac na kumpla zdawalo mi sie ze pochyla sie na siedzaco ale tam gdzie byla jego glowa (wedlug mnie) byla jego noga. Ogolnie dobra pilla dawno takich nie jadlem. Polecam
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: edgar »
nazwa - zielone mitsubishi
kolor - no zgadnijcie?
kształt - okrągła, jak standardowa tabsa
logo - mitsubishi
kupione - górny śląsk
ilość i sposób przyjęcia - doustnie 4
cena - 8zł za sztuję
ocena 2/10

Inne informacje: wchodza raczej prędko, w zasadzie toi uderzają jak młot pięciokilowy, niestety po chwili to uczucie przechodzi w zapomnienie i generalnie po jakichś 30 minutach nic już nie czuć. To efekt połkniecia jednej sztuki. Zaraz po tym wziąłem następną no i błagałem opacznośc żeby to się już skończyło. Chyba coś tam jest w niebiosach bo wymawiając tę mantrę, przezsło jak ręka odjął. Zdegustowany całą sytuacja postanowiłem nie rezygnowac z zamiaru wprowadzenia swego umyusłu w stan niezłej bani i połknąłem następną, i ku memu zdziwnieniu... nic... potem jeszcze jedna i nic...czas pomiedzy nimi to około 40 minut. Jednym zdaniem drogo i chujnia. Unikajcie tego shitu!
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
nazwa: batman :)
kolor: niebieski
kształt: żaden batmobil, koło
logo: batmana chyba widzieliscie ;]
zeżartych: łącznie 4, start 2, później pa jeden. Wszystkie doustnie bez kruszenia.
Ocena: 6/10
Opis: Pierwsze drygi po 27 minutach, konkret po 45. Niestety mało mają kochanej MDMA, za to jest coś po czym oczy mi latały na wszelkie strony świata. Gadać mi się nie chciało zbytno, ruszać też nie, wódka wchodziła za to jak zła. Ważne że humor dopisywał :) OEV słabe, CEV nawet nawet, zwał nienajgorszy. Oczy latają przez dobrą godzinę od załadowania, głowa chce na wszystkie strony chodzić, a japę ledwo pilnowałem żeby se war nie poobgryzać. No i mały misz masz w głowie, ale to pewnie też spowodowane było przez wódę
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 321 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Nazwa: [nie wiem, kumpel stwierdził, że jakaś zawinięta i nie pamięta %-D ]
Kolor: niebieski, białe kropki
Kształt: okrągła płaska
Logo: jakiś ptak siedzący bokiem, z tyłu przedziałek
Gdzie kupione: toruń
Kiedy kupione: wczoraj
Sposób przyjęcia: połknięta 1
Ocena działania: 8/10

Opis działania: euforia, pobudzenie, ogólna radość z życia^^ Strasznie długo wchodziła (ponad 1,5h) ale jak już zadziałała zrobiło się bardzo ładnie. Mocna pixa, weszła jak dwie albo trzy. Żaluję, ze nie wzięłam na imprezę tylko w domu, strasznie ucieszona i nakręcona jestem, poprzytulałabym się najchętniej :P
Minus to lekkie mdłości i straszne pocenie się rąk.
Meow.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Nazwa: Chiński Znak
Kolor: biały
Kształt: okrągła płaska
Logo: chiński znak
Gdzie kupione: Tczew
Kiedy: Wczoraj
Sposób przyjecia: Połknieta 1
Ocena działania : 5,5/10

Opis: Wchodziła ok 30 min, na początku miłe ciepło na całym ciele, do tańca wkrecala bardzo słabo, przyjemniej byłoby usiąść u pogadać z kimś. Pile jadam żadko, wiec wielkiego porównania nie mam, ale ta raczej to nie było nic ciekawego - zamulacze.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Nazwa: Delfin
Kolor: biały
Kształt: okrągła, płaska z tyłu, z przodu wypukła, logo wklęsłe
Logo: duży i ładnie wybity delfin
Gdzie: stolica
Kiedy: wczoraj
Przyjęta doustnie w liczbie 7 sztuk
Ocena działania: moc 5/10, efekt 9-/10

Opis: 2 połknięte na raz wchodziły delikatnie po 20 minutach, po 40 ogromny przypływ energii, wrażenie unoszenia się w powietrzu, muzyka zmuszała do tańca. Peak bardzo energetyczny, taneczny i gadatliwy, ale mimo połknięcia 2 piguła zaczęła schodzić po 2 godzinach, więc dojadałem po 1 co jedną/połtorej godziny. Trochę przesadziłem i zacząłem się strasznie pocić w pewnym momencie, ale nie było jakoś szczególnie źle, pewnie dlatego, że piłem bardzo mało %, a dużo soku i coli. W pewnym momencie pojawiły się OEVy - twarze ludzi na imprezie zrobiły się strasznie zeszpecone, skóra jak pergamin, zeszklone, zezujące oczy, blizny i otwarte rany... Ci którzy się nie ruszali wyglądali jak napuchnięte trupy. Co typowe do halucynacji po pigułach, mimo nieprzyjemnej treści nie powodowały one żadnego bad tripa. Patrzyłem na kogoś i stwierdzałem obojętnie "o trup" i trup robił mi się całkowicie obojętny bo właśnie zmieniła się muzyka. Chwilami, zaraz po wypiciu alkoholu miałem prolemy z ogarnięciem czegokolwiek, siedziałem z plątaniną bez ładu i składu w głowie, a bananem zza zaciśniętych szczęk na twarzy. To jednak szybko przechodziło i wracała chęć do tańca i gadania. Sen po powrocie do domu bezproblemowy i całkiem odświerzający.

Spodziewnany skład: mała ilość dobrej jakości MDMA i może trochę MDA - stąd spore pobudzenie i pojawiające się chwilami OEVy, może.

Dodam, że w pewnym momencie miałem na imprezie kłopot z wysikaniem się. Wchodziłem do kibelka i za nic nie mogłem się wysikać. Po godzinie już było OK.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2008 przez lucyper2, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ddrummer »
Nazwa: "X"

Kolor: Żółty

Kształt: Trójkątna

Logo: "X"

Gdzie: wawa

Kiedy: Weekend

sposób przyjęcia: Doustnie 1/2

Cukiereczek niczego sobie, wpadły mi w ręce przypadkiem w momencie gdy zamierzałem zakupić inny stuff, którego akurat nie było. Dość ostrożny byłem z radością na ich widok bo po raz pierwszy miałem coś takiego w ręku ale...:D
Za pierwszym razem postanowiłem na neutralnym gruncie (w domku) spróbować sobie jedną sztukę. Weszła po około 45 minutach lekkim zamotaniem i małym rozmazywaniem się widoku. Po kolejnych 10 minutach gadka z ukochaną zaczęła się kleić ale składanie zdań (mądrych) przychodziło z trudem. Ogólnie czułem się lekki i wszystko było jakieś takie wesoło różowe :). Po jakiś 3 godzinkach tabsik zszedł i nie było wogóle problemów z zaśnięciem. Kolejnym razem w nieco większym towarzystwie zarzuciłem znowu tego trójkącika, wypiłem browarek, który mocno podbił działanie cukiereczka :) Czułem, że jest dobrze (mimo lekkiego skoku ciśnienia) więc łyknąłem jeszcze jednego :) Wówczas to wymiotło i sponiewierało mnie konkretnie ale nie czułem się źle. Po 2 wystąpił mały szczękościsk oraz zatkało mi jedno ucho ;) Ogólnie oceniam na 7/10 przy jednej i 8+/10 przy 2 sztukach :) Polecam!!
Lift up the receiver, Ill make you a believer...
  • 762 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
Jezus pisze:
Nazwa: Chiński Znak
Kolor: biały (...)
mieszkamy blisko, więc pewnie te same, chociaż ja je oceniam o wiele lepiej.

Nazwa: Chińskie Znaki
Kolor: Białe
Kształt: Okrągłe, niewielkie
Logo: Chiński znaczek
Gdzie: 3city
Kiedy: ~tydzień temu
Ilość: Jedna połknięta, po ponad trzech godzinach druga, również połknięta
Ocena działania: 8/10

Opis: Dobre piłki, wg mnie mają {na dzisiejsze standardy} całkiem niezłą moc, po jednej jest naprawdę optymalnie; po trzech godzinach od przyjęcia czuć powolne osłabianie działania, choć możliwe, że to przez równocześnie palony haszysz. Druga tabletka przyjęta wówczas, gdy już delikatnie odczuwaliśmy działanie, przywołała poprzednie i dodała nowe, co dało silny efekt. Nie zamulają straszliwie, straszliwie też nie wyrzucają w górę; nie potrafię ocenić czy jest tam sporo MDMA, ja stawiałbym na jakieś kombinacje z MDxx. Jednak w mojej opinii pille dobre, warte wyższej niż standardowa na pomorzu ceny - 6 zł.
Bez problemów ze snem, obudziłem się wypoczęty i bez charakterystycznej bomby po haszyszu na drugi dzień. Jedynie minimalne zmotanie, poza tym si.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2008 przez Magicien, łącznie zmieniany 1 raz.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 59 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pixiarz »
Nazwa:x

Kolor:niebieski

Kształt:trujkat

Logo:x

Gdzie kupione:Ślask

Kiedy kupione:26.01.08

Sposób przyjęcia:doustnie polkniete

Opis działania:Na poczatek 2 po okolo 40 min zaczyna sie robic grubo, bania z minuty na minute sie zwieksza po ok 1 godzinie juz caly parkiet jest nasz !Po ok godzinie zazucam znowu 2 i bania caly czas sie utrzymuje !
Z racji ze ja lubie dupne banie zazucam jeszcze jedna i to mi starczylo zeby przetanczyc cala noc.
Ocena działania:8/10

Dodatkowe komentarze: Zjadlem ich 5 i bylo naprawde fajnie, podejrzewam ze piguly zawieraja troche MDMA! Jak na polskie warunki to Polecam
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.