Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 315 / 0
no te serie datowane na 12.2018 to można powiedzieć, że nie działają. Aż dziwne ile osób twierdzi tutaj, że się nimi nagrzało.... :)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 91 / 6 / 0
Te z Kaufa nie dzialaja, ale piersza seria .81 na grudzien 2018 ktora kupowalem w Auchan byla jak te styczniowe :) Z tego co pisaliscie to u was byla lipa z tymi grudniowymi. Z kolei w innym Auchan u mnie do tej pory sa na styczen .82 albo .83 ktore nic nie klepia. Seria w seri jak to Bakalland
  • 41 / 2 / 0
Dzisiaj poszedł baka .45 06.2019.

Kategorycznie odradzam marnowania środków na ten produkt. Efekt na poziomie placebo u osoby z mierną tolerką na opiaty.
Czy ktoś ma namiary na aktualnie wyraźnie działające serie? Sprawa życia i śmierci. Tyle prób i wszystko na marne. Tylko się denerwuję.
Uwaga! Użytkownik KrwotokzNosa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 14 / 0
Niestety bakallandami się już nie zgrzejesz chyba że trafisz na starsze partie
  • 658 / 53 / 0
.82 2019? Nie pamiętam miesiąca, bodaj 02.2019
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 33 / / 0
.18 w ilosci 2kg dam rade sie cos tam zgrzac ale boze jakie to nieoplacalne
  • 600 / 68 / 0
Nie za bardzo jestem obiektywny, ze wzgledu na brany metadon ale baka 65 z 04.2019,mała paczka 250g calkiem milo działa. Przyjemnie bylo po 1kg a po 1.5kg byłoby idealnie.
Zaznaczam ze chodzi o małe paczki, nie wiem jak z pół kilo.
  • 27 / 3 / 0
Dzieki skandal. Byłem dzisiaj w sklepie. Na bogato maki w 6 brandach. Wziąłem 1 lepszy, wszedlem na forum. Patrze na ostatni wpis, potem na to mam w ręce. Idealna zgodnosc :-). Również nie byłem obiektywny ale maczek ma jakąś moc. Tylko ta cena :-/
  • 439 / 110 / 0
Bakalland .80 w półkilowej paczce działa.
Bakalland .10 pakowany po 250 g również.
  • 202 / 3 / 0
@up
Jakie daty?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.