Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
WildMonkey pisze:
Polecam lufki firmy S.Z.P "Przełom" z Krakowa. Od wakacji zużyłem już ok 80 sztuk i żadna nie pękła, a kilka opalałem żarową.
Ta fajnie :) Ide do kiosku i mam wybór lufek z różnych firm :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
haha dzisiej rano nic nie opale %-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
rysiekzklanu pisze:
haha dzisiej rano nic nie opale %-D
Bo Ci ojarałem całe szkło :-p
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
wlasnie opalilem.
Ogien, kurwa, ogien!
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: waldziu »
pierdolicie z typi roztapiajacymi sie szklami po 30 groszy. kupujcie te z wyzszej polki za 50 groszy i problem z glowy. i pierdolcie przepychy opalajcie swoje skarby naturalnie bez pierdolenia
Uwaga! Użytkownik waldziu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Nigdy nie bawiłem sie w przepychanie. Zawsze opalam i czasami bardziej sie ty moge porobić niż lufka.
Nie spotkałem sie z tym, że mi lufka zaczynała sie topić, a żarową też nie jeden raz opalałem.

Lufke najlepiej opalić kiedy jest po kilku gietach (po 5 nie ma już prześwitu), optymalnie to około 3, ale
bedzie widać kiedy jest już gotowa do spożycia :)
a 25 groszy pi pi ma?
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
opał klasyka jak mało co. a lufki sie z reguły nie topia chyba ze sie je za mocno przysmarzy to pamietam raz kumpel pokazywał opalone szkło mówił że nad kuchenką gazowa i dzwon był taki skurczony w huj mniejszy widać ze stopiony :-)
Maisssterrr qrwy
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Szpinak »
Mnie tylko skwierczenie z łóżka rano podniosło, bez tego nawet bym nie wstawał.
...hahahaha... (psychodeliczny śmiech)
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
kocham ten dzwiek... ale wczoraj ostatnio opalalem, i od tamtego czasu jestem bez bucha :(poratujcie... :(
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
zmowilem sie z lufencja zeby glosno trzaskala, moze dzwiek dojdzie do ciebie, bedziesz mial namiastke ;D
Zablokowany
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.