ODPOWIEDZ
  • 68 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba9458 »
pytanie było o cene więc ja podałem a co do dropsow to sa rozne r5aczej zadko sie zdarzają z mdma :/
  • 4 / / 0
proste, zauważ, że hurtownicy nie ustalają cen na zasadzie jakiegoś przypadku (z reguły), za coś lepszego przeważnie płacisz więcej
Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować.
  • 273 / 1 / 0
a w moim przypadku zauwazylem ze ceny rzadko wspolgraja z jakoscia, jednak zawsze sa podobne
ale jesli ma sie bez zajebistego dojscia powiedzmy po 3, 4z w detalu to przypuszczam, ze cos slabszego jakosciowo

snake, zachodni, debica miedzy tarnowem a rzeszowem
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Po 10 zeta to kilka lat temu były. Albo jak w klubach od zaraz od nieznanego źródła się kupuje.

od 5 do 7 zeta
Po znajomosci od 3 do 4 zeta

(Kraków)
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
standardowo po 7-8 zl. Po znajomosci 2-6 zl
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 68 / / 0
Marek Aureliusz pisze:
proste, zauważ, że hurtownicy nie ustalają cen na zasadzie jakiegoś przypadku (z reguły), za coś lepszego przeważnie płacisz więcej
Wiesz co ostatnio były serduszka (chyba jeszcze sa) były w kurwe mocne po 2 mieliło strasznie a cena taka jak podałem.Nie zdazylo mi sie zeby dil mi wyskoczyl "te dropsy sa lepsze to placisz 3,75" :D
  • 91 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mdma'niac »
1 szt - 5zl (przewaznie, rzadko 6zl lub 7zl), z tym, ze ja wolalbym dac wieciej nawet 10zl ale za cos dobrego...
50 szt - 4zl
100 szt - 3zl
Zachodniopomorskie, ok Kołobrzegu
Uwaga! Użytkownik mdma'niac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
kuba9458 pisze:
Marek Aureliusz pisze:
Wiesz co ostatnio były serduszka (chyba jeszcze sa) były w kurwe mocne po 2 mieliło strasznie a cena taka jak podałem.Nie zdazylo mi sie zeby dil mi wyskoczyl "te dropsy sa lepsze to placisz 3,75" ]

co do serc, to były 2 miesiące temu białe, bardzo dobre. Dilo liczyło sobie za nie chyba coś koło 7 w detalu, tyle, że działały jak średniej jakości 3 wrzucone na raz.
Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować.
  • 68 / / 0
Marek Aureliusz pisze:
kuba9458 pisze:
Marek Aureliusz pisze:
Wiesz co ostatnio były serduszka (chyba jeszcze sa) były w kurwe mocne po 2 mieliło strasznie a cena taka jak podałem.Nie zdazylo mi sie zeby dil mi wyskoczyl "te dropsy sa lepsze to placisz 3,75" ]

co do serc, to były 2 miesiące temu białe, bardzo dobre. Dilo liczyło sobie za nie chyba coś koło 7 w detalu, tyle, że działały jak średniej jakości 3 wrzucone na raz.
co kraj to obyczaj :D
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
W 71 hurtem do 100 guzików po 4-5 zeta. Więcej nie brałem bo mogłyby nie zejśc i co wtedy? Troche drogo kurwa. Teraz tu gdzie siedze w kotlinie, za kilka guzików chcą chujce nawet po dychu. Ale jak się dobrze pogada to czasem zniżą do 7 zł. Dobrze, ze nie są te czasy jak dropsy wpierdalałem garściami bo bym splajtował %-D A do wrocka nie mam jak pojechać wrrr
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.