Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
To raczej ilość materiału jaką trzeba zużyć na taką skutecznie działającą herbatkę zniechęca a nie ja..
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Rob-D-Mistyk pisze: A ja tam polecam zrobienie tynktury.. Podróż jest długa a wejście jest stopniowe. Ostatnio zrobiłem taką tynkture z 18g suszu.. Wyszedł mi flakonik coś około 35ml.. Starczyło na 5 porządnych, długich tripów no i płuca nie bolały jak po paleniu:)
W dziale ekstrakcja jest prztłumaczony opis jak należy taką ektrakcje i tynkture wykonywać za pomocą alkoholu izopropanolowego.
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
FEX pisze: Ostatnim czasem zrobiłem sobie takową herbatkę na noc .8-9 świeżo ususzonych liści zalałem 0.25 l wody smak jest okropny a efekty niestety żadne ;/ lekkie odurzenie jak po wypiciu piwa ale mogło być to moim subiektywnym odczuciem
Z 8-9 liści byś miał lepsze efekty jakbyś zwinął w rulon (po uprzednim namoczeczniu) i żuł przez 20 pare minut. Albo najlepiej spalił..
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe