Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
To raczej ilość materiału jaką trzeba zużyć na taką skutecznie działającą herbatkę zniechęca a nie ja..
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Rob-D-Mistyk pisze: A ja tam polecam zrobienie tynktury.. Podróż jest długa a wejście jest stopniowe. Ostatnio zrobiłem taką tynkture z 18g suszu.. Wyszedł mi flakonik coś około 35ml.. Starczyło na 5 porządnych, długich tripów no i płuca nie bolały jak po paleniu:)
W dziale ekstrakcja jest prztłumaczony opis jak należy taką ektrakcje i tynkture wykonywać za pomocą alkoholu izopropanolowego.
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
FEX pisze: Ostatnim czasem zrobiłem sobie takową herbatkę na noc .8-9 świeżo ususzonych liści zalałem 0.25 l wody smak jest okropny a efekty niestety żadne ;/ lekkie odurzenie jak po wypiciu piwa ale mogło być to moim subiektywnym odczuciem
Z 8-9 liści byś miał lepsze efekty jakbyś zwinął w rulon (po uprzednim namoczeczniu) i żuł przez 20 pare minut. Albo najlepiej spalił..
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina