Generalnie było to najgorsze przeżycie w jego życiu, co mogło spowodować, że miał taką okropną faze? Dodam, że 3 h temu wciągał 4cmc i hex, okolo 200-300 mg
Ja paliłem rozrabiany w proporcjach 1:70. Zjarałem fifkę i faza też mnie przestraszyła swoją mocą. Było zdecydowanie mocniej niż po MJ.
No fakt, kary się nie zapomina.
08 czerwca 2018playeveryday pisze: Mój ziomal po 2 buchach zachowywał się jakby był opętany (...)
Odpowiadając na pytanie: takie efekty są często raportowane przy przedawkowaniu. Trzeba uważać z dawkowaniem.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.