Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Tytuł nowej knajpy kodeinowej (można wybrać 2)

Czas głosowania minął 18 czerwca 2018

Zawsze grzeje, nie istnieje nienagrzanie
1
3%
Jak to jedna paczka? Bo u konkurencji dają dwie
2
6%
Na dwa paragony poproszę
5
15%
Ja się nie wjebię
12
36%
Łap noddy i wygrywaj nagrody
3
9%
Na dwa paragony poproszę
1
3%
Pogrzauo czy nie pogrzauo
0
Tańczący z Blistarmi
5
15%
Knajpa pod drażniącym sulfogwajakolem
0
Szybcy i zgrzani
1
3%
Jak się człowiek upierdoli to wszystko jest fajne
1
3%
Panu to ja nie sprzedam
2
6%

Liczba głosów: 33

Zablokowany
  • 322 / 36 / 1
29 zdecydowanie:)
What's left of me?
  • 0 / / 0
32!
  • 2974 / 256 / 0
Jeśli można coś jeszcze zaproponować:
36. 12 zgrzanych ludzi
Spoiler:
A jak nie to głosuję na.. "9. Tańczący z Blistarmi".
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 954 / 52 / 0
Jak można proponować jeszcze tp:
"Jak to jedna paczka? Bo u konkurencji dają dwie"
  • 880 / 365 / 6
29. Łap nody i wygrywaj nagrody
zdecydowanie :D
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 0 / / 0
19. Pasuje aż zbyt dobrze... W ogóle, po tylu miesiącach przeglądania, mój pierwszy post na tym forum, więc dzień dobry, dziękuję za przyjęcie i co tam jeszcze :D
Uwaga! Użytkownik SuZuMe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 191 / 5
04 czerwca 2018JanBreivik2 pisze:
Jak można proponować jeszcze tp:
"Jak to jedna paczka? Bo u konkurencji dają dwie"
Mistrzostwo świata :heart:

Uaktualniłam listę, dodałam kilka tytułów. Nie chciałam tego rozwlekać na dwa tematy a jeśli dojdzie coś fajniejszego to zawsze możecie zmienić głos. Co wieczór będę uaktualniać wyniki głosowania.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 8103 / 913 / 0
A nie lepiej zrobic ankiete ? Latwiej bedzie liczyc glosy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 702 / 58 / 0
do huja czy nazwa tematu to taka wazna sprawa zeby zakladac temat i pierdolic i tym pare stron?
kooorva ...
  • 1916 / 335 / 2
Widać, żeś nie z opiatowców, jak ktoś się upierdoli to takie tematy są miłe fajne i w ogóle :-D
Zgrzytanie szczeną to w ketonach
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.