Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Witajcie. Jaki plaster wybrać? Każda 50-ka ma inną zawartość fentanylu. Matrifen 5,5mg / Dolforin 9,60 / Durogesic 8,40/ fenta MX 11,56 ( najwięcej ) / fentanyl Actavis 8,25 / i co radzicie ? Brać ten z największą zawartością czy może któryś fatwiej się extrachuje. Kiedyś apteka mi zamieniała, a jak jest teraz?
  • 14 / / 0
Szybkie pytanie, odnośnie ekstrakcji z użyciem spirytusu... Czy w 5ml jestem w stanie rozpuscić cały plaster Durogesic 50ug/h, z całą jego zawartością, czyli 8.4mg fentanylu jak podaje baza leków? Oczywiście zdaję sobie sprawę z ewentualnych strat materiału, bo nie wszystko "przejdzie" do spirytusu. Pytanie tylko czy właśnie 5ml starczy do rozpuszczenia całości?
  • 119 / 27 / 0
Wystarczy taka ilość w której zdołasz zamoczyć cały plaster.. Czyli byc może i w 5 ml. Ciągle podgrzewając i ostudzajac materiał by nie stracił zbytnio na mocy. Cały proces powinien trwać ok 20 minut, kiedy cały klej z zawartością zejdzie z plastra i otrzymasz metny biało-przezroczysty płyn. Wtedy jest gotowy do podania;) indzoj.
Uwaga! Użytkownik sandradobrze jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 75 / 19
Jaka jest właściwie rozpuszczalność fentanylu w spirytusie?
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 1536 / 208 / 0
fentanyl rozpuszcza się bardzo dobrze w spirytusie, chociaż znacznie lepszy jest metanol. Później należy odparować uzyskany roztwór fnt do ok. 1 - 1,5 ml, dodać zakwaszonej wody, a następnie dodać roztworu sodki, by roztwór miał jedynie niewielką kwasowość, bo kwaśny roztwór mocno pali w kable. Trzeba uważać, żeby nie przegiąć i nie zrobic roztworu zasadowym, bo inaczej fnt wypadnie z roztworu.
A tak w ogóle pozdrawiam Was , dziateczki po długim okresie nieodzywania się. Jeszcze żyjecie?!?! I walicie fnt?! Zgroza...
  • 657 / 93 / 0
kwitną maki to i Stary Dziad się pojawił :)
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
[mention]stary dziad[/mention], tyle czasu Cie nie było, już myslalem, ze przedawkowales fenta w miksie z majka, bo robiles z tego co pamiętam taki mix dość czesto. Dobrze Cie widzieć, mimo ze poglądy polityczne mamy zupełnie odwrotne. Co u Ciebie? Bierzesz dalej MST 2x100mg z PLB? Czy może zwiększyli Ci dawke albo jesteś na czyms innym? Pozyczasz od mamy czasem fenta do mixu z majka ;-) ? A może acetylujesz?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1536 / 208 / 0
Ano, żyję, takie stare pierdofony nie przedawkowują, chyba, że z rozmysłu, albo totalnej głupoty, a jadę czystego fnt, w PLB odjebali mi numer roku, powinienem lekarkę oskarżać przed Radą Etyki, głupią pizdę, namyśle się nad tym. A do fnt mam dobre dojście - nie od Mamy-więc jakoś żyję. Miło, że ktoś dziada pamięta. Zarobiony jestem i mam mało czasu, żeby buszować po forum.
  • 425 / 33 / 0
Witam po długiej przerwie. Czy mógłbyś opisać co to się w PLB odjaniepawliło?
  • 154 / 10 / 0
siema jestem tu nowy ale forum od jakiegos czasu obserwuje. i mam pytanie jak sciagnac fentanyl z plastra durogesic 100 by podac go iv?
Uwaga! Użytkownik michass902 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?