Kawe slodze 2 łyżeczkami a pije 2-3 kawy, do tego co pare dni słodycze ( żelki, czekolada, batony ).
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
09 kwietnia 2018VERBALHOLOGRAM pisze: Odstawienie cukrów prostych jest chyba tematem,
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Wiem co to jest łaknienie na słodycze po wieczornych neuroleptylkach.
TajskiK3oks pisze:5 dzień bez słodyczy i czuje się o niebo lepiej, mniej powiedzmy zapaści podczas dnia, poprawiła się pamięć i płynność myślenia. Oczywiście spożywam cukry proste w postaci owoców, szczególnie po wysiłku fizycznym. Staram się jednak za dnia spożywać te o niskim IG by mieć energię rozłożoną na cały dzień. Ciekaw jestem jak będzie po np. miesiącu. Ochotę na słodycze pomogło mi zabić jedzenie słonecznika albo orzeszków (nie solonych !) Innym pozytywny efekt to mniejsza sklejQpa :D
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.