Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 954 / 51 / 0
"nakurwiaj, niczego nie żałuj" :-D
  • 1534 / 197 / 0
czekają cie zajebiste przeżycia :D
  • 127 / 13 / 0
Kurwa, młody. Kup z 10 kg mateusza. Te keto gunwo co jak koks działa troszku, to ni chuja się ima tego, co było kiedyś.
  • 564 / 52 / 0
Nie dorzucaj, zostaw na jutro[emoji23]
Predzej martwy niz slaby
  • 8103 / 909 / 0
Nie jarac ziola, tylo napierdalac benzo i wino byk.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3215 / 416 / 0
- Nie żryj zaleponu
- Nie popijaj zaleponu wódą
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 28 / 0
Nie bierz psychodelików :D
  • 837 / 78 / 0
Zrób to co planujesz to zjebiesz sobie życie elo
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 395 / 36 / 0
Nie dotykaj alkoholu i amfetaminy - graj w piłkę, rozkręcaj komputery, idź na siłownie ---> Ciężka praca nie pozostanie bez odzewu. To jak miałem 14 lat i bym się do tamtego okresu mógł cofnąć.
Z najnowszych 2014r nie szukaj w sklepach internetowych RC - tj ZŁO!!! do niczego Cię dobrego nie doprowadzą (True Story) :cool: :'(
  • 141 / 36 / 0
"Zawsze podejmujesz dobre i przemyślane decyzje, rób co uważasz i tak będzie dobrze..."
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.