Ale tylko doraźnie !
lekiem wyczerpującym ten temat jest kwetiapina/promazyna i inne krótko działające neuroleptyki
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
02 kwietnia 2018seba_771 pisze: Polecicie nasenne leki/ziola coś w stylu melatoniny, ogółem coś na co tolerancja nie rośnie lub rośnie bardzooo powoli? Chodzi mi bardziej o głęboki sen, bez przebudzeń i bym się lepiej wysypial bo z zasypianiem problemów nie mam zbytnio dużych.
Jesli si to...
- Nalewka z waleriany
- olejek melisowy
- rumianek
- szyszka chmielu
I
Poprawa trybu zycia.
W razie pytan zmien dzial na dzial zdrowie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
2 minaseryna
3 doksepina
4 opipramol
5 tranzadon
6 hydroksyzyna
7pernazyna
8 kwetiapina
9 chloropotyksen
10 promazyna -diphergan.
Ja wybrałem kwetiapinę na noc mirtazepinę.
Sprawdzałem to jak ćwiczyłem i jak nie ćwiczyłem, bo to jest suplement ogólnie sportowy, ale bardzo polepsza jakość snu, a u mnie jakby wydłużyło odczuwanie upływu czasu spania, ale nie czas snu, tzn nie spałem dłużej tylko czas mi się dłużył, już przy pierwszym zażyciu.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.