Część pierwsza: http://mm.hyperreal.info/audio/Swiat_Odlotow_cz_1.mp3
i dalsza część: http://mm.hyperreal.info/audio/Swiat_Odlotow_cz_2.mp3
aż włos na głowie staje :scared:
Przesłuchałem to i nawet spoko motyw, ale i tak pewnie idę złą drogą więc nie dostrzegam prawdy.. :nuts:
Dobry motyw, dobry..
Rotfl, haha, Wy w to wierzycie? :nuts:
To brzmi jak egzorcyzmy Emily Rose, tak, jak zwykle Bóg jest najlepszy i tylko Bóg może dać szczęście ;D
Lol, szafy się pootwierały, ubrania się same porozrzucały, pluł krwią, duchy pod sufitem. Zlitujcie się.
POSTULUJĘ O BOJKOT KANABY I PRODUKTÓW PRODUKCJI IRAŃSKIEJ
kurcze a u mnie to leży na dysku i jakoś nie mogę się za to zabrać od ładnych paru miesięcy (ta skleroza ]
Mógłbyś wrzucić na rapidshare.de?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.