Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 506 / 12 / 0
Jaki jest teraz najlepszy zamieńk apvp jeśli chodzi o vapo.
Ostatnio próbowałem hexena i a-pihp i nie było źle, ale może jest coś lepszego.

Pv4, pv8, mdphp, może coś innego?
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 1893 / 181 / 0
imho dobry sort PV-8 w białym krysztale, żaden tam puder czy jakieś brązowe gówno.
  • 506 / 12 / 0
Coś czytam o tych substancjach naprawdę każdy piszę Ci innego.
Wcześńiej ktoś pisał, że najlepszy jest a-pihp +hex. Spróbowałem. Nie najgorsze, ale poczytałem więcej, i w każdym wątku co innego. Każdym Ma ine 3 zdanie.

Wsumie to chodź ni tyko o dopaminę
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 1876 / 194 / 0
A-PiHP z MDPHP mogłoby być satysfakcjonujące, w nadziei, że Pani M wydłuży działanie i ograniczy ślęczenie nad żarówką
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 585 / 52 / 0
Stricto pod vapo to apihp lub miks z freebasem mdphp, czysta sól nie nadaje się wg mnie do vapo. Testowalem ten miks równocześnie i z apvp i ostatnio jak już alfy zabrakło z a-php , w obu przypadkach było znacznie biedniej, nie ma co mówić o jakiejś eufori w tym przypadku, nie wciąga też ten miks jak którąkolwiek z tych substancji, ale patrząc na to co poza nimi jest na rynku to i tak cieszyć się trzeba, z resztą już nie długo nie zostanie nic więc tym bardziej należy się cieszyć bo to ostatnie alfa
  • 1893 / 181 / 0
4F-PHP też elegancko się topi i zapierdala po folii. Polecam, ale smak to ma najgorszy ze wszystkich pirolidynek jakie próbowałem :kotz:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.