Relacje z uprawy proszę zamieszczać tylko w tym dziale
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam serdecznie , to moj pierwszy post na tym forum ... generalnie to jest wogole moj pierwszy post na jakimkolwiek forum :D .
Mam problem z moim ziolkiem , wyhodowane , sciete - nie duzo bo nie duzo ale jest - i problem w tym ze pachnie troche jak scieta trawa z pola a przy paleniu jest minimalny haj , nie tego sie spodziewalem po Amnesii CBD ( wiem ze rozlozyli substancje THC i cbd w stosunku 1:1 ). Ktos ma jakas dobra rade jak uratowac ten plon ?

Zastanawialem sie czy ewentualna plesn w topach mogla by zmniejszyc moc i dawac wlasnie taki zapach skoszonej trawy ?

Prosze mnie nie linczowac tutaj , to moj pierwszy grow wiec prosze o wyrozumialosc :)

Pozdrawiam wszystkich !
  • 12793 / 2486 / 0
A jesteś pewny, że pleśń jest w topach? Jeśli tak, to nie nadaje się do palenia.
Zapach skoszonej trawy to chlorofil - normalna sprawa (tuż po ścince). Kiedy to było ścinane i jak suszone?
ODPOWIEDZ
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.