ODPOWIEDZ
  • 1864 / 699 / 0
Na zwolnieniu od psychiatry spokojnie pół roku można jechać.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 419 / 45 / 0
komisja lekarska nie jest konieczna, ale w każdym momencie możesz dostać wezwanie i może być lipa
  • 551 / 54 / 0
Myślę też o tym, żeby pójść do psychiatry i porozmawiać na temat pracy. Jest weekend a ja cały czas myślę o sytuacji w pracy. Wykończy mnie ona psychicznie. A jutro zamierzam pójść do rodzinnego i powiedzieć prawdę, że chcę odpocząć od tego jeżdżenia, bo zaczynam odczuwać jakiś lekki dyskomfort na dole kręgosłupa od tego siedzenia. Da to da nie to nie. Jak nie da to w tygodniu majowym biorę urlop na żądanie pon, śr, piątek. Wali mnie jak to zostanie odebrane przez główne szefostwo. Potrafią ukarać za taki wyczyn, ale w ogóle mnie to nie obchodzi.
  • 1864 / 699 / 0
Poczytaj wszystko o zaburzeniach lękowych, naucz się objawów, idź do psychiatry prywatnie, trochę złamanym głosem mów, ręce niech ci się trzęsą i masz miesiąc l4 na bank
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 551 / 54 / 0
Byłem lekką reką dostałem na tydzień.
  • 332 / 38 / 0
22 kwietnia 2018blau77 pisze:
Myślę też o tym, żeby pójść do psychiatry i porozmawiać na temat pracy. Jest weekend a ja cały czas myślę o sytuacji w pracy. Wykończy mnie ona psychicznie. A jutro zamierzam pójść do rodzinnego i powiedzieć prawdę, że chcę odpocząć od tego jeżdżenia, bo zaczynam odczuwać jakiś lekki dyskomfort na dole kręgosłupa od tego siedzenia. Da to da nie to nie. Jak nie da to w tygodniu majowym biorę urlop na żądanie pon, śr, piątek. Wali mnie jak to zostanie odebrane przez główne szefostwo. Potrafią ukarać za taki wyczyn, ale w ogóle mnie to nie obchodzi.
Ja 4 miesiące ciągnąłęm L4 na łeb. Poszedłem prywatnie do psychiatry i powiedziałem że mam już dość tej roboty, mobbing tam jest na porządku dziennym ,zaczyna coś mi puszczać we łbie, nie moge spać, wahania nastrojów, odbija się to na relacjach z innymi domownikami i że potrzebuje przerwy. I tak co 3 tyg do niego chodziłem. Na kolejnych spotkaniach to już gadałęm z nim o samochodach, podróżach po Europie i innych pierdołach i tylko pytał się czy dalej piszemy :). 100 zł i elo doktorku. A i recepte na Xanax udało mi się zodbyć.

A od rodzinnego też łatwo o L4. Ja wykorzystuje to że miałem uraz kręgosłupa bo 130 kg koleś zajebał mi partyzanta w plecy to kręgi mi poprzestawiało i teraz wystarczy że idę i mówię że boli na tydzień czy 2 z miejsca daje.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 551 / 54 / 0
Do kogo konkretnie zajść? Bo przyjmują u mnie tak lekarze - specjaliści z zakresu psychiatrii, mgr psycholog i dwaj psychoterapeuci w tym jeden mgr, to do kogo z nich się zapisać?
  • 1008 / 204 / 2
Do psychiatry.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1534 / 196 / 0
ktoś wie , czy lekarz prywatny będzie widział , ze inny lekarz tez prywatny wypisal mi l4 od x do x ? i poprostu chce przedluzyc nie mowąc o tym innemu lekarzowi
  • 7 / / 0
A ja w sumie na serio. W skrócie, w robocie zgłoszone pismo o mobbing przeze mnie i parę osób. Góra sprawę stara zmieść pod dywan, niby jakieś działania są ale żałosne. Jak myślę, że mam iść do tej roboty to mnie ch** strzela. Jest szansa, że dostanę u psychiatry prywatnie dłuższe l4? Jeżeli przedstawię szczerze sytuację, to że każdy weekend mam spieprzony przez tą robotę bo ciągle człowiek myśli itp?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.