19 kwietnia 2018Jamedris pisze: Nikt tu chyba nie wierzy w leczenie depresji opio...? Przynajmniej długofalowo, tak na stałe.
Bo na czas działania danego opio - bardzo proszę.
PS : Jamedris - wejdz na fb, muszę pogadać ;).
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
450mg kody z 5mg Lorafenu sobiewrzuciłem jest czilek :-D
20 kwietnia 2018Xide pisze: Jak chce podbić dzialanie alprą to mam wrzucić ją przed czy po kodzie? Czy wgl zjeść razem z kodą
W ogóle to przypomniało mi się (tak nostalgicznie), jak na studiach miałem 3 dyszki dziennie budżetu i stawałem przed dylematem (miałem tolerkę 600mg kody), czy kupić 4 paki thio i nie mieć ani zeta; czy kupić 3, być niedogrzany - ale kupić sobie coś do jedzenia
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Z perspektywy czasu takie wspomnienia mogą wywołać uśmiech, jak się potrafiło kombinować, ale pamiętam że w takich momentach wesoło nam nie jest... lombardy, zastawy, kredyty, złodziejstwo, oj różne rzeczy się robiło. Później było niespodziewanie dobrze z sianem, a teraz jest mocno średnio...
A propo, ciekawe co u naszej pięknej Klepsydry, jej tryb życia nie sprzyjał wstawaniu z uśmiechem i pełnym portfelem...
email: 853156@protonmail.com
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.