Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 123 / 10 / 0
i co myslisz ze jak jebniesz klukiem to bedzie lepiej?
wogole co za pomysl zeby takie cos robic nosem.
  • 1534 / 197 / 0
lubie sniffac , skoro już zerarłem to co mi zależy jeszcze dosniffować pozatym piątki sa w kapsułkach wioec latwo wysypac i wciągnąć
  • 1534 / 197 / 0
O boże , wypiłem z 6 piw , i zjadłe mcały blister tych tabletek 5mg , troche zjadłem , trochje wypiłem troche sesnifowałem kurwa to klepie ale trzeba zjeść dużo mg, już wiem że mi się wkręciło bo pisze na fb do ludzi głupoty .. boże jak ja nie lubie benzo ale zarazem kocham .. jak ja odkręce te pierdoły pisane na fb i wysyłanie pustych blistrów do kolegów ja pierdoel .. jebany ćpun ze mnie, ale to klepie
  • 270 / 26 / 0
niby dobry na odstawke alko a chlac się chce po tym jak jasny chuj.
Uwaga! Użytkownik ludecki12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1534 / 197 / 0
to jest dziwne benzo , jesz , jesz i nie czujesz za wiele , a nie wiadomo kiedy czujesz sie juz bardzo wyluzowany .. jest ci poprostu dobrze - jestes zbenzowany , nie zdajesz sobie z tego sprawy ale benzo przejelo kontrole , ja wypilem do tego duzo piw i nie wiadomo czemu zacząłem jeszcze walic sniifem mefe ? nie wiem czemu czulem się spoko. o golnie bez tolerki dobrze działa ja polecam rekreacyjnie daje rade
  • 8103 / 909 / 0
25 marca 2018Brutalny pisze:
ja polecam rekreacyjnie daje rade
Jest wiele innych benzo ktore maja wiekszy potencjal rekreacyjny . np: bromazepam, alprazolam, klonazepam, diazepam :-O
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 318 / 23 / 0
Jak wielu zaczynałem od tego benzo. Lekarz psychiatra widział, że oprócz Mianseryny i Zolpicu, chcę jeszcze jakieś cukierasy i zapytał mnie co brałem do tej pory, to było z 15lat temu. Odpowiedziałem, że oxazepam- rzuciłem lekkie benzo, a on z bananem na ryju: to ja wypiszę Panu Klorazepat, jest lepszy i dłużej działa. Tak się zaczęła z benzo przygoda. Dwie dziesiątki i bomba, nie miałem tolerancji na benzosy, bo wcześniej tylko podkradałem mamie Estazolam od czasu do czasu. Potrafi poklepać jak ktoś nie ma tolerancji.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
dziwne strasznie to benzo. Nie wiem czy chodzi o tzw deluzje trzezwosci czy co. jestem praktycznie z zerowa tolerancja - 12 miesiecy przerwy, a przed tym moze z 15 razy alpra w dawkach .5-2 mg przy zjazdach stimowych. rano wziete 10mg klorazepatu, po 30 minutach ta moze przez 20 minut czulem nagle takie lekkie porobienie typowo benzowe - wyluzowanie, z mocno odczuwalnym rozluznieniem miesni. potem to minelo i zostalo dzialanie w tle.

okolo 9 godzin pozniej postanowilem poprawic i tu juz poszlo 20mg - i efektow... 0 jesli chodzi o rekreacyjne. napewno w tle uspokaja, tego zaprzeczyc nie moge, ale nie jest to dzialanie odczuwalne jak przy innych benzo. no coz, chyba pozostane przy innych benzo...
  • 11 / / 0
U mnie tak samo,pierwsza kapsułka 10mg podziałała,że tak powiem.Dalej to już nie ma sensu się tym truć.Co najwyżej zmęczenie
jakieś takie senne.Więcej jak 20 mg tj dwie kapsułki nie brałem,może dlatego.
  • 1930 / 191 / 0
Czyli nie dla mnie jak to lekka benzodiazepina.
Mam wrodzoną, a nie nabytą tolerkę i benzo średnio mnie robią.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.