Po tym wszystkim kulturalnie położyłem się spać. Śladów lunatykowania we wsłasnym pokoju nie ma, a rodzina bardziej się z tego śmieje no ale cóż, do fenazepamu nie mam zamiaru wracać bo niewiadomo czy nie odpierdalałbym gorszych akcji innym razem :D
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
3 dni wycięte z życiorysu haha
ogolnie to fenazepam nie ma dobrej opini, ale to wlasnie wynika z nieumiejetnego dawkowania.
podejrzewam, ze to calkiem prawilne benzo, bo moge napisac podejrzewam, bo tak na prawdę nie wiem jak dziala w normalnych dawkach.
Teraz juz bez tego 1mg fena nie zasne. Sam Clonazolam mnie nie usypia, chyba że dopiero w dawce 15mg, a to już jest mega bełkotanie po przebudzeniu przez pół dnia.
Fen strasznie uzależnia, gorzej z odstawką niż z Clonazolamu.
Także teraz został mi tylko mix Fena i Clona na sen
Jak myślicie, jest to odpowiednia dawka?
Potem robię sobie detoks bo ta tolerka doprowadza człowieka do ruiny.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.