Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Seti_I »
Mayday oboje mamy racje, ja podawałem przykład gdy patrze na zegarek dla mnie ona leci w prawo ty podales przyklad jakbym byl w tym zegarku, wtedy leciało by w lewo %-D - koniec pieprzenia bzdur o wskazówkach i innych takich
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
heh, co za temat :D

sa rzeczy wazniejsze i mnie wazne - te wazniejsze chyba wyplywaja zazwyczaj same z siebie. nie ma sie o co klocic ;)
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Snajperov »
no ja tez jak ide tylko z jednym albo dwoma ziomkami i robimy piatke to wiadomo ze nie bedziemy ustalac tylko nabijamy i pali kazdy az sie napali ;) potem powtorka za x minut
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
Ja dostaje furii jak mi ktos mowi 'podaj bata, palimy po 3 buchy' i wyciaga lapsko w moja strone <_< Logiczne jest, palac w towarzystwie, ze trzeba podac. Nikt nie jest na tyle glupi zeby spalic samemu. To moja jedyna zasada do ktorej sie stosuje jezeli chodzi o cpanie :-p
Back inna' town
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Nie prawda. Mam znajomego ktory pali i pali i pali i pali i pali i nagle jest koncowka bata mowi, ze sie zapomnial i podaje
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tedef »
Jak ktoś mówi, że nie chce już palić to nie zmuszamy (zdarzyło się parę razy "przymusić" co kończyło się zgonem.)
Jak ktoś mówi, że nie działa to zapodać delikwentowi szkło dodatkowe.
Na LSD nie da się latać i nie jest sie nieśmiertelnym, cokolwiek by ludzie wmawiali i robili.
U mnie panowała zasada przy paleniu grupowym kto nabija ten zaczyna.
Ale zdarzało się, że nabijający/kręcący chciał się pochwalić swoją perfekcją i przekazywał dalej.
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Więc zacznijmy od nabijania. Zacznę od siebie zawsze jak nabijam oddaje szkło nigdy nie rozpalam jak nabijam no chyba że jestem totalnie zgrzny i mi sie pojebie to zorpale :-D . Szkło/blant itp. idzie zawsze zgodnie z róchem wskazuwek zegara. Nie nawidze jak ktoś wpierdala sie w kolejkę. I najbardziej wkórwia mnie to kto żuci najmniej monety ma najwiecej do gadania dosłownie mam ochote przypierdolic ale że jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem zawsze kończy sie na ustnym ostrzeżeniu. Nie trawie takiej natarczywoćni typu chodz wbijemy sie do ciebie pryjaramy posiedzimy (zrobia rozpierdol i pójdą) a ja bede mósiał sprzątac. Paląc z wiadra pierwszy pali ten co go najdłurzej trzyma. A i nie lubię jak ktos wypija wode z wiadra jak zaciąga, smieje się z tego ale jak się pali ostatnim to czuć braki w wodzie
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
A i nie lubię jak ktos wypija wode z wiadra jak zaciąga, smieje się z tego ale jak się pali ostatnim to czuć braki w wodzie
LOL. %-D
Ogien, kurwa, ogien!
  • 173 / 1 / 0
A i nie lubię jak ktos wypija wode z wiadra jak zaciąga, smieje się z tego ale jak się pali ostatnim to czuć braki w wodzie
Heh... popieram, pozdro
Psyc[H]oaktywni
  • 21 / 2 / 0
u mnie tez jest tak ze ten kto nabija raczej nie rozpala, tylko daje nastepnemu i zmieniamy sie w nabijaniu bo kazdy chce, bo lubimy nabijac :D
"Jestem tym co chce spać a nie węszyć za szczęściem
dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem
takiego świata ja nie chce, więc go sobie ulepsze"

legalnie? - ale fajnie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.