Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 987 / 8 / 0
Witam

Mam, albo nie mam problemu. Sam już nie wiem. Ale raczej się nie martwię.

Chodzi o to, że swego czasu w Krakowie zatrzymano mnie z niewielką ilością suszu, w którego skład wchodziło 5F-ADB.

Dziś dostałem takie oto pisemko:

[ external image ]

Sytuacja jest tego typu, że jestem na warunkowym zwolnieniu z zakładu karnego - na początku grudnia kończą mi się zawiasy. Co o tym sądzicie? Chyba bez lipy? Już raz miałem taką sytuację to oddali mi Metoksetaminę i Mefedron (kiedy był jeszcze legalny).

Bardzo proszę o poradę. Wystosować do nich jakieś pismo?

Pozdro.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 8 / 0
Najlepszym z możliwych wyborów w tej sytuacji jest - wyrzucenie tego pisma do kosza na śmieci.

Środek zastępczy to nie tylko co zostało wpisane na listę nowych substancji psychoaktywnych, ale też nieznana i nieuwzględniona nigdzie dotąd substancja, która może wykazywać działanie psychoaktywne.

Ludzie sprawujący władzę prawną urządzają sobie wolną amerykankę i tylko od nich będzie zależało czy będą danego delikwenta "grilować" na wolnym ogniu czy dadzą sobie z nim spokój.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.