Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
pzdr
kliki
...co ma zepsute styki
Dawki?
2-10mg 4x na dobę.
Nie wiem dokładnie jaki jest mechanizm działania GBL. Ma coś on wspólnego z receptorami GABA/benzodiazepinowymi?
c0deine pisze:Nie wiem dokładnie jaki jest mechanizm działania GBL. Ma coś on wspólnego z receptorami GABA/benzodiazepinowymi?
Morał: w razie uzależnienia nie odstawiać nagle i bez zabezpieczenia lekowego. Ponoć najlepsze efekty dają barbiturany, a z benzo chyba kombinacje - na dzień potrzeba działania przeciwlękowego i przeciwdrgawkowego, a na noc silnego nasennego i uspokajającego.
pzdr
nic na siłę, wszystko młotkiem
Osobiście staram się trochę opanować z tą substancja, ostatnio robię sobie przerwy, nie pije więcej niż kilka ml po pracy i nie za późno wieczorem, bo po tym kurewstwie nie da się spać.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.