Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Chyba papierosa, a nie zapalniczkę.

Ja nie lubię jak ktoś mi przypala na wietrze, zresztą w ogóle nie lubię jak ktoś mi przypala [uraz po spalonej grzywce cztery lata temu].
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »

Albo jak jest wiatr, przypalam komuś zapalniczkę i mówię, żeby poczekał aż zapalę dobrze, a ten cały czas wciąga powietrze mimo, że zapalara się nie pali.
To tak jak koles puszcza wode z butli, jak kurwa jeszcze ognia nie ma. :nuts:
Ogien, kurwa, ogien!
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
ironia pisze:
Chyba papierosa, a nie zapalniczkę.

Ja nie lubię jak ktoś mi przypala na wietrze, zresztą w ogóle nie lubię jak ktoś mi przypala [uraz po spalonej grzywce cztery lata temu].
Nie, zapalniczkę. Koleś ogółem nie pali nic, ze dwa razy w życiu bakał ze mną, to mu muszę ja przypalać lufkę. Tym bardziej, że wiało.
Często przypalam innym, bo nie umią, ja mam sporo znajomych co dopiero zaczynają siedzenie w temacie.

Shi, albo podnosi już butlę w wiadrze, to też drażni.

Jak nabijamy z czyjegoś wora to BARDZO należy uważać, żeby nie wkładać do wora gorącej lufy bo jak się przepali samara to strasznie wkurwia, a jak to się zrobi z czyjąś to naprawdę jest to nietaktowne.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Snajperov »
nie mamy tego spisanego, motywem przewodnim w tych zasadach jest wlasnie zeby kazdy zajaral porowno i zeby kazdy dobra banie mial ;) chociaz dla mnie osobiscie to wazne zeby faja szla w lewo (w przeciwna niz zegar)
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Snajperov pisze:
nie mamy tego spisanego, motywem przewodnim w tych zasadach jest wlasnie zeby kazdy zajaral porowno i zeby kazdy dobra banie mial ;) chociaz dla mnie osobiscie to wazne zeby faja szla w lewo (w przeciwna niz zegar)
Jak w lewo to zgodnie z ruchem zegara ;-)
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Seti_I »
Jeżeli by patrzeć na słońce to ze wschodu na zachód - to się zgadza ale w zegarkach patrząc od 12 wskazówka idzie w prawo, czyli dobrze napisał, w lewo - odwrotnie do wskazówek zegara
  • 656 / 12 / 0
Człowieku pomyśl logicznie jakbyś ty stał na miejscu tej 12 patrzac w strone 6 podając do kolegi na miejscu 1 musisz podac w lewo
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Rzeczowa dyskusja %-D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 656 / 12 / 0
Mój spalony umysł widząc to co napisał Snajperov odrazu włączył rozkminke i kazał mi podzielić sie z wami moją analizą sytuacji %-D sry za offtop i nie myślcie sobie że jestem jakimś mądralą ;-)

A na takie zasady nie zwracam uwagi jak jestem w swoim gronie, bardziej sie to liczy jak sie jest właśnie z kimś obcym bo po tym jak sie obchodzi z jaraniem,prochem itp. przestrzegając niektóre reguły które zostały tu napisane można sie lepiej zorientować czy ta osoba zna sie na temacie czy też nie.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Kiedy przebywałam w towarzystwie osób tylko jarających i spotykaliśmy się na takich bibkach to zawsze rozpalał właściciel bongosa / tematu a potem dostawała jego dziewczyna , obojętnie po której siedziałą stronie i leciało do następnego....

Ale nigdy się nie umawialiśmy, jakoś naturalnie wyszło :P
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.