Jeśli ktoś uzna tak jak ja, że dorzucenie 60mg 4-aco-dmt do zarzuconych wcześniej 30mg 4-aco-dmt jest dobrym pomysłem to... to nie jest.
Chyba, że lubicie czysty terror, zwarcie mózgu, myśli samobójcze, wizuale niszczące rzeczywistość i wspomnienia z narodzin. W sumie nie żałuję, ale było dość hardkorowo.
Just like that, one, two, three, four...
Cecha THC właśnie taka jest
Ta substancja jest po prostu nie z tej ziemi... Esencja psychodelii. Homety i inne bzdety się chowają. W ogóle wszystkie DMT-tryptaminy są niezwykłe. Mistyczne.
06 listopada 2017scat pisze: Wczoraj 40mg 4-aco wywaliło mi wizuale w stylu DMT (oczywiście nie tak intensywne, ale zdecydowanie nie przypominały tych standardowych-grzybowych, które zazwyczaj miewam po tej tryptaminie). Już nie raz się przewinęło w tym wątku, że 4-aco potrafi zadziałać w ten sposób. Wcześniej tego samego dnia paliłem Changę... Ciekawe czy właśnie dzięki temu miałem takiego tripa.
Ta substancja jest po prostu nie z tej ziemi... Esencja psychodelii. Homety i inne bzdety się chowają. W ogóle wszystkie DMT-tryptaminy są niezwykłe. Mistyczne.
Jak tripowałem na większych dawkach grzybów, to zdziwiłem się, że widzę to samo, co oni tworzą, a przecież nie spożyłem ayahuasci, tylko grzyby.
Wzornictwo Shipibo rzeczywiście dobrze oddaje ten klimat wizualny. :-)
No tak, ale podobieństwo wizualnie 4-HO/AcO do DMT nie zawsze jest tak oczywiste. Pierwszy raz przytrafiło mi się to w tak dużym stopniu.
A co do 5-HO-DMT... Właśnie sobie poczytałem trochę i jestem zaskoczony. Okazuje się, że jest BARDZO wizualna, ale kompletnie odarta z innych psychodelicznych efektów. Takie przeciwieństwo 5-MeO-DMT. Ciekawe. Masz jakieś doświadczenie z tą tryptaminą?
06 listopada 2017scat pisze: [mention]owerfull[/mention]
Wzornictwo Shipibo rzeczywiście dobrze oddaje ten klimat wizualny. :-)
No tak, ale podobieństwo wizualnie 4-HO/AcO do DMT nie zawsze jest tak oczywiste. Pierwszy raz przytrafiło mi się to w tak dużym stopniu.
A co do 5-HO-DMT... Właśnie sobie poczytałem trochę i jestem zaskoczony. Okazuje się, że jest BARDZO wizualna, ale kompletnie odarta z innych psychodelicznych efektów. Takie przeciwieństwo 5-MeO-DMT. Ciekawe. Masz jakieś doświadczenie z tą tryptaminą?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.